Отидете към основна версия

7 582 27

Nissan представи новия GT-R

  • nissan-
  • gt-r

Какви са промените в японската икона?

Както вчера ви информирахме, Nissan организира специално събитие в Япония на което представи обновения GT-R и две специални лимитирани серии за японския пазар. GT-R Premium Edition T-Spec и GT-R Track Edition Engineered by Nismo T-Spec, лимитирани в едва 100 екземпляра.

Промените при тях включват карбо-керамични спирачки, карбонов заден спойлер, различна кора на двигателя в зависимост от версията, специални табелки и два нови цвята, които може да видите на снимките. При преработената от Nismo версия получавате още карбонов покрив и багажник за понижаване на теглото. Серийно пристигат и ковани джанти и подобрено окачване.

В Северна Америка пък ще се продава T-Spec версия на GT-R, която се отличава с Millennium Jade цвят, наличен още при една от лимитираните серии на предишното поколение GT-R. Промени има още при предните калници, които са увеличили ширината си, 20-цоловите златисти джанти, спирачките от карбо-керамика, както и спойлерът от карбон.

Под капака работи добре познат 3.8-литров V6 с 565 конски сили и максимален въртящ момент от 633 нютон метра, а автоматичната трансмисия с 6 предавки и двоен съединител се комбинира със задвижване на четирите колела.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 11 гласа.

Свързани новини

  • Карлос Гон: Nissan са скучна и посредствена компания

    Бившият изпълнителен директор на Renault-Nissan Карлос Гон критикува японската компания, заявявайки, че тя се е превърнала в скучна и посредствена и в ...
    24.09.2021
    7 257
    46
  • Тествахме новия Nissan Qashqai

    След като през последните месеци направихме доста тестове на изцяло електрически автомобили, трябваше постоянно да си напомняме, че новият Nissan Qash ...
    15.09.2021
    28 336
    44