Отидете към основна версия

29 589 10

60 суперавтомобила в БГ

  • premium rally

Това лято ще бъде по-интересно и горещо отвсякога, обещава екипът на Premium Rally. Маршрут 2013 ще разходи 60 суперавтомобила за 5 дни из нашата родина, като колоритните возила ще преминат през София, Пловдив, Свети Влас, Слънчев Бряг, Варна, Русе, а финалът ще е отново в столицата.

Интересна част от потвърдилите участие са познати на всички светски личности Петко Димитров, Мис България Юлия Юревич, автомобилният състезател Жоро Танев и от скоро набралата популярност дрифт състезателка Ива Русинова. В петте ключови точки на събитието се очакват грандиозни партита.
За автомобилните ентусиасти със състезателен дух организаторите на Premium Rally са подготвили интересен полуден на писта "Дракон" (Калояново) до град Пловдив, където ще се проведат интригуващи състезания с награди от техните партньори. mobile.bg е един от основните партньори на събитието.
 
Записването за ралито е вече активно в официалния сайт http://www.premiumrally.com чрез форма за попълване. Целият пакет за участие включва всички нощувки в хотели 4 или 5 звезди, СПА процедури, подаръци, промо пакети и участие по желание за активностите на писта "Дракон" в Калояново.

Фотосесията е направена с любезното съдействие на CAR OUTLET и Nikolina Kirova Photography

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини