Last news in Fakti

2 Август, 2013 11:29 8 682 9

Из дневниците на Premium RallySofia - St. Vlas Ден 2

  • premium rally
И така, стигнахме до ден втори от ралито след лудо състезание на писта Дракон и парти до зори в клуб HISTERIA. Време беше да стягаме багажа, а и малко си се бяхме поуспали, да признаем. Поглеждайки през прозореца от 16-тия етаж на хотел Санкт Петербург, ни се „разкри“ следната гледка - почти всички коли се бяха наредили вече на стартовата линия за 12:01ч. по обед. Бързо-бързо оправихме багажа като в суматохата от други закъснели като нас някой търсеше навигатора си, друг пък главата си - забравена някъде след снощното парти явно. ;) След вчерашния ден на всички ни беше доста любопитно какво ни очакваше днес….
Вече сме на магистралата по пътя за гр. Стара Загора, където ще спрем за почивка в едно от най-актуалните заведения в града - клуб BIANCO. Стигайки там, ме изненадва полицай, който посочва вежливо къде да спра и паркирам, а именно на пешеходната алея пред Общината в центъра на града (която принципно отварят за движение само ако императора на Китай идва, примерно) . Зад загражденията, обиколили цялата алея, са се събрали и продължават да прииждат любопитни минувачи и почитатели на ралито. Чувството наистина е уникално да видиш колко много хора споделят интереса към бързите автомобили…
 
Освежихме се в клуб BIANCO. Персоналът беше изключително любезен и отзивчив. Точно от това имахме нужда всички – да „презаредим резервоарите“ за новите изпитания подготвени от екипа на Premium RallySofia - Saint Vlas. Потегляйки от „града на липите”, всички коли бяхме съпроводени от полицейски ескорт до изхода на Стара Загора, за да можем да имаме равен старт към първата ни часова контрола при Твърдица. Благодарим на клуб BIANCO и Община Стара Загора за невероятното посрещане!
При първи чекпойнт на Твърдица се бяха скупчили няколко патрули, фотографи, деца с телефони и всякакъв друг тип публика наслаждаваща се на гледката на около 15 вече пристигнали преди нас супер автомобила в това симпатично селце. Следващото ни изпитание беше планински преход, чиито пътища и откриващи се гледки дори не мога да опиша! Уникално място за каране – гладък асфалт ( с почти нито една дупка по него ;)) , планински въздух, прохладен полъх и страшно много адреналин от минаването на сантиметри от мантинелата, която води до огромна пропаст, но и откриваща една от най-страхотните гледки в България!
 
След планинския проход пред нас се отвориха едни прави от извънградски път, след което магистралата към Бургас водеща и към нашата финална дестинация за ден 2 - Марина Диневи, Свети Влас. По пътя, навлизайки вече в населените места, кордонът от луксозни автомобили грабваше интереса както на пешеходците, така и на автомобилите около нас – отново незабравимо чувство!
На Марината в Свети Влас ни посрещна насъбралата се около арката публика. Орлин Пенев – съдия от СБА, спираше всички участници под арката за кратка анкета относно отбора и спецификациите на автомобила. Паркирахме отпред и когато слязохме от колата ни удари нова „емоционална вълна” от еуфорията на всички хора, които ни чакаха да пристигнем, гледката към „прилежно подредените” ни автомобили, луксозните яхти, залеза, и всички нови приятели, които един през друг разказваха историите си от изминалия ден. Това и само чакахме всички: Добре дошли на Марина Диневи, СВЕТИ ВЛАС!
 
След като се настанихме по комплексите, ни очакваше супер вечеря в ресторант Адмирал, особено както бяхме изгладнели като ... :)Заедно със специалитетите на майстор готвачите, „доовкусихме“ нещата с хубаво бяло вино или годишно уиски. Вечерта тепърва започваше с нова вълна вълнуващи истории… Доволни, се преместихме в PLANET YACH CLUB да послушаме испанския тромпетист EL TROMPETERO, който ни уважи и пристигна за партито. Многото коктейли, шотове и танци преминаха в не по-слаб афтър до 7 сутринта (Добре, че следващият ден е почивен, че не знам как щеше да се става пак на време и в готовност за старт в 12:01ч. на обед) !


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stone Kold

    4 4 Отговор
    bogopomazanite si spretnali piqnsko parti po patq kam moretokadeto shte prodalji s piqnski orgii ..... nqmalo pari v bg kazvat.............
  • 2 Jesika

    5 4 Отговор
    Някаква завист ли усещам в коментара ти?))) Типично българска черта. С такива коментарчета по-богат няма да станеш, направи нещо, за да се почувстваш по-добре)))
  • 3 Stone Kold

    2 4 Отговор
    koi ti govori che iskam da stana po bogat?pravq realen analiz na tova koeto se sluchva......tezi koli sa ot niskoto zaplashtane na hora kato teb koito se stremqt I robuvat na mutrite s parite
  • 4 Jesika

    4 3 Отговор
    Нито ме познаваш, нито знаеш какви пари изкарвам, нито робувам на някого... Ма ти си пиши глупости, не ми пречиш)))))))) Повече и не мисля да ти отговарям.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Tomas

    1 0 Отговор
    Оставете момичето бе глупаци.
    А колкото до ралито - звучи яко.
  • 7 Shmeker

    0 1 Отговор
    Е как ве. Ама има по-добри постижения... За 2 часа Рали София - Бургас правят вече, тука се влачат с дни ;)
  • 8 ШПОРА

    0 0 Отговор
    Твърдица е град, не селце :)
  • 9 Борис Георгиев

    0 0 Отговор
    Браво на организаторите.Дано има повече такива ралита и хората да се забавляват.