Отидете към основна версия

4 422 7

Great Wall представи хибриден пикап

  • great wall-
  • пикап

Shanhai Canon ще се предлага с три различни двигателя

Great Wall представи нов пикап с хибридно задвижване, който към момента ще се предлага само на местна почва. Това е първият по рода си пикап на компанията, който освен на бензинов двигател ще разчита и на електромотор. Китайците ще предлагат Shanhai Cannon с три различни двигателя, включително бензинов и дизелов вариант.

Версиите включват 2.0-литров бензинов хибрид, 2.4-литров турбодизел, както и върховият 3.0-литров дизел с шест цилиндъра. Той ще се предлага с мощност от 350 конски сили и максимален въртящ момент от 500 нютон метра и ще задвижва четирите колела, посредством автоматична трансмисия с 9 предавки.

Що се отнася до външния вид, пикапът черпи вдъхновение от Tank 500 sс подобна предна решетка и светлини с хромиран завършек. Дизайнът напомня и този на Toyota Tundra, която вероятно също е служила за идеи. От Great Wall сочат пикапа като най-възможния правен някога, като това се потвърждава в интериора, където откриваме два големи дисплея, двуцветна кожа, електрически седалки отпред и отзад и дървени акценти.

Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.

Свързани новини