Отидете към основна версия

8 035 27

Колко струва новата Honda Civic у нас? (БГ ЦЕНИ)

  • honda-
  • civic-
  • европа-
  • цена-
  • българия

11-тото поколение на модела започва от малко под 66 хиляди лева

През изминалата година Honda представи 11-тото поколение на един от най-популярните си модели – Civic в САЩ, а малко по-късно същият модел пристигна в Европа с малки промени във визията и различно задвижване. Моделът се предлага единствено като хибрид в Европа и разчита на 2.0-литров бензинов мотор с директно впръскване и два електромотора, които да го подпомагат.Максималната мощност на цялата система достига 181 конски сили и пиков въртящ момент от 315 нютон метра. Връщайки се на класическия Civic в Европа и хибридния му тракт, той има за цел да намали вредните емисии, както на модела, така и средното ниво на цялата гама на марката. Това ще се отрази положително и на разхода, който от Honda обещават да не достига 5 литра на 100 километра.

Популярният модел вече е наличен за поръчка и в България със стартова цена от 65 990 лева за ниво на оборудване Elegance. То включва екстри като e; 17-цолови алуминиеви джанти в 2 цвята и diamond cut,; автоматични LED фарове Черен текстил, волан, облицован с естествена кожа, подлакътник на седалките на шофьора и пътника до него, дръжки на вратите в Platinum Chrome 3 режима на управление; автоматичен климатик; адаптивен електрически сервоусилвател на волана (EPS) с променливо предавателно отношение; електрическа паркинг спирачка с автоматично задържане; асистент за потегляне по наклон; автоматични чистачки със сензор за дъжд; електрически регулируеми, прибиращи се и отопляеми странични огледала; отопляеми предни седалки; паркинг сензори отпред и отзад интелигентен 7'' мултиинформационен дисплей i-MID; система за разпознаване на пътните знаци; алармена система и други.

По-високото ниво на оборудване Sport добавя 3 хиляди лева към цената, а също така LED фарове за мъгла, странични огледала с черен гланц, 18-цолови алуминиеви джанти с черен гланц . Тапицерия от текстил и екокожа; спортни педали, задни изводи на климатика и безжично зареждане. Най-високото ниво на оборудване Advance се отличава със Стъклен панорамен покрив, огледала в цвета на каросерията, фарове с адаптивен сноп при шофиране ADB, алуминиеви декорации на фаровете,2-цветни джанти 18", тапицерия на седалките от естествена кожа,мултиинформационен дисплей i-MID 10,2'' за шофьора; ел. регулируема в 8 посоки седалка за шофьора; предна пътническа с ел. настройка и премиум аудиосистема BOSE с 12 говорителя, сред които централни и субуфер.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 23 гласа.

Свързани новини

  • Двигателят на новата Honda Hornet е... (ВИДЕО)

    След показаните през май дизайнерски скици на новата Hornet, японците от Honda разкриха допълнителна информация относно разработването на следващото и ...
    18.09.2022
    7 410
    7