Отидете към основна версия

1 828 10

VW пусна още един специален Golf с 333 к.с.

  • vw-
  • volkswagen-
  • golf-
  • golf r-
  • r 333

Колата ще бъде произведена в 333 броя

Преди време Volkswagen показа най-мощният сериен Golf в лицето на R 20 Years Edition. Той се отличава със своята мощност от 333 конски сили, която го прави с 13 конски сили по-мощен от стандартния модел. Колите от тази модификация бързо бяха разпродадени, но от Volkswagen дават възможност и на други, които желаят да се сдобият с по-мощен Golf R, да го направят.

Германците показаха специална версия с името R 333, която се отличава с мощност от 333 конски сили и лимитирано производство от 333 броя. Ако това не са достатъчно тройки, то ще ви кажем, че премиерата на колата се състоя точно в 3ч. и 33 минути в Германия. Лимитираният модел се отличава със своя жълт цвят и черни контрастни елементи, а всеки един от автомобилите разполага със специална плака, която показва коя точно бройка притежавате.

Колата пристига с високо ниво на оборудване, включително LED светлини, адаптивен круиз контрол, Harman Kardon озвучителна система и 19-цолови джанти Estoril със семи-сликове. Максималната скорост е увеличена и колата вече може да достигне 270км/ч, а ускорението до 100км/ч отнема 4.6 секунди. Поръчки ще се приемат от 2 юни, а производството започва от септември. Цената на колата е 76 410 евро в родната Германия.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 10 гласа.

Свързани новини