Last news in Fakti

28 Юни, 2023 09:32 3 759 1

Volkswagen стартира продажбите на най-мощния и най-бърз Touareg

  • volkswagen-
  • touareg-
  • r ehybrid

Мощната версия се нарича R eHybrid и струва 93 870 евро

Volkswagen стартира продажбите на най-мощния и най-бърз Touareg - 1

Volkswagen пуска най-мощната и най-бърза версия на Touareg в хибридната конфигурация R eHybrid. В допълнение към силовия агрегат, SUV-то получава малки актуализации на екстериора и интериора. Цените в Германия започват от 93 870 евро.

Touareg R eHybrid е оборудван стандартно с трилитров шестцилиндров двигател с турбокомпресор и електрическо задвижване със системна мощност от 340 kW (462 к.с.), както и въртящ момент от 700 Нм.

Volkswagen стартира продажбите на най-мощния и най-бърз Touareg

Това позволява ускорение от 0 до 100 км/ч за 5.1 секунди и достигане на максимална скорост от 250 км/ч. Освен това новият модел има сензор за натоварване, който "комуникира" с електрониката на окачването.

Volkswagen стартира продажбите на най-мощния и най-бърз Touareg

Това осигурява още по-голяма стабилност и прецизност в различни ситуации на шофиране. Сред стандартните предимства на премиум модела е актуализираният, още по-интуитивен Innovision Cockpit с централен сензорен екран (диагонал на дисплея: 38 сантиметра или 15 инча) и новите IQ.LIGHT HD матрични фарове.

Volkswagen стартира продажбите на най-мощния и най-бърз Touareg

Техните повече от 38 000 интерактивни светодиода проектират светлината прецизно върху платното и осветяват пътя по-ярко от всякога. Друга високотехнологична опционална функция е налична за Touareg R eHybrid: Park Assist Pro.

Volkswagen стартира продажбите на най-мощния и най-бърз Touareg

Последната е подготвена за дистанционно управление на паркирането. Позволява да се контролирате процеса на влизане и излизане от паркоместа от смартфон (чрез Volkswagen App), а също така може да се използва в много тесни гаражи.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ценоразпис

    1 0 Отговор
    90 бона Евро ? Що не?! Тя кризата само за бедните.