Отидете към основна версия

1 750 10

Първото електрическо Subaru STI пристига догодина

  • subaru-
  • solterra-
  • sti

Solterra ще получи наточена версия през следващото лято

През 2022-ра Subaru показа наточена версия на своя първи електромобил Solterra по време на автомобилното изложение в Токио. Още тогава стана ясно, че концептът ще се прероди в серийна форма и изглежда това е на път да се случи съвсем скоро, след като японската компания планира да покаже първото електрическо STI през следващата година. Според информация на Best Car,серийният вариант ще дебютира през лятото на 2024-та година.

Очаква се серийният модел да се отличава с по-агресивна визия, която да е подкрепена от по-голям преден сплитер, прагове и голям дифузьор в задната част. Емблематичният за STI спойлер също ще бъде монтиран в задната част, като вероятно ще видим и по-големи джанти и спирачки.

Що се отнася до задвижването, то за момента не е ясно какво точно ще се случи там. Вероятно ще видим повишение на мощността, но това за момента не е потвърдено. Не е изключено, все пак, STIмодификацията да пристигне само с промени по екстериора и интериора, които да оставят задвижването на заден план.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.

Свързани новини

  • Ето го новото Subaru Forester

    Снимки на Subaru Forester от шесто поколение попаднаха в интернет. Кросоувърът ще бъде официално представен на 16 ноември на автомобилното изложение в ...
    12.11.2023
    5 150
    16