Отидете към основна версия

3 429 26

Това е новият Golf без никакъв камуфлаж

Очаква се да видим модела след броени седмици

Volkswagen Golf ще празнува своята 50-та годишнина съвсем скоро, а изглежда заедно с това ще видим и обновения хечбек, който бе заснет от фотошпиони на AutoExpress през изминалите дни. Колата бе „хваната“ на Нюрбургринг, където Volkswagen тества най-наточената версия с означение R. Тя бе заснета без абсолютно никакъв камуфлаж и на практика ни разкрива изцяло как ще изглежда Golf 8.5.

Подобно на всички Golf 8.5, новият R ще се отличава с малко по-тънки и по-ръбати LED фарове, както и с леко променена долна част на бронята. В случая на R модификацията отворът на бронята вече е малко по-голям и има една хоризонтална лайсна по-малко.

Останалата част от екстериора вероятно няма да бъде променена, като наточените версии ще бъдат оборудвани с по-голямо крило и 19-цолови джанти от "Performance Pack" на настоящия модел, както и с опционалната титаниева изпускателна система Akrapovic. Очакваме да видим нов светлинен подпис в задната част, въпреки че промяната ще бъде едва доловима.

Очакват се по-големи промени в купето, като VW ще внедри модернизиран 15-инчов сензорен екран и потребителски интерфейс за инфоразвлекателни системи, които бяха представени в новите Tiguan и Passat. За да се вмести новия екран, арматурното табло е леко преработено, но промените не са толкова сериозни.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 17 гласа.

Свързани новини