Отидете към основна версия

2 026 8

Tesla тества Cybertruck в океана (ВИДЕО)

  • tesla-
  • cybertruck-
  • пикап

Доставките на пикапа започват след седмица

Остава само седмица до официалния старт на доставките на Cybertruck и изглежда инженерите на Tesla искат да са сигурни, че пикапът ще бъде готов за всичко, което го очаква. В този ред на мисли, тестов прототип на Cybertruck бе заснет в Тексас и по-конкретно на плажа, където шофьорът изглежда се е забавлявал.

Кадрите показват как пикапа се насочва към водата и продължава без проблем в нея. Въпреки това Cybertruck не навлиза в дълбока вода, а се придържа към плитката зона, като водата не достига дори пода на автомобила. След кратка "баня" пикапът излиза от водата и е видян да се отдалечава от плажа.

Oh my god, the cybertruck is on the seashore. Salt water has high electrical conductivity.
by u/ilyasgnnndmr in teslamotors

Въпреки че дълбочината на водата не би създала проблеми на почти всяко друго превозно средство, Cybertruck е бил изправен пред риска да затъне в мокър пясък. Друг проблем, който може да се получи е свързан със солената вода и батерията, което може да предизвика много сериозни последици.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 11 гласа.

Свързани новини

  • Дуейн Джонсън Скалата се подигра с Tesla

    Изпълнителният директор на Tesla Илон Мъск обича безплатната реклама и наскоро получи такава, но с отрицателен знак. По време на неотдавнашния подкаст ...
    22.11.2023
    6 203
    17