Отидете към основна версия

1 781 3

Заводски тунинг за новото М5

  • bmw-
  • m5-
  • m5 competition-
  • m performance

BMW представи M Performance части за модела

Най-новото BMW M5 е критикувано заради голямото си тегло и нетрадиционния си дизайн, който се отклонява от типичния статус на предишните M модели. За да отговори на тези опасения, BMW представи M Performance Parts, предлагайки редица компоненти от въглеродни влакна, които подобряват външния вид на автомобила и в по-малка степен неговото тегло.

От предни спойлери до задни дифузьори – баварците предлагат акценти от въглеродни влакна, които да украсят значителната каросерия на M5. Тези компоненти обаче оказват незначително влияние върху общото тегло, което все още е твърде високо. Допълнителните опции на M Performance включват стикери, олекотени джанти и карбонови накрайници на изпускателната система и други.

Въпреки че опционалните екстри като карбонов покрив и карбоново-керамични спирачки могат да свалят някои килограми, М5 все още не успява да достигне своя предшественик, М5 CS, който се отличаваше с по-ниско тегло. Забележително е, че в първоначалната гама на М5 отсъстват карбоновите седалки и джантите с централно заключване, които преди се предлагаха за специалните издания и по-малките М модели.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 7 гласа.

Свързани новини

  • Това ще е най-евтиният седан на BMW

    Патентни изображения на новото BMW 2 Series Gran Coupe се появиха в интернет пространството. Седанът от долния сегмент на C-клас ще замени BMW Серия 1 ...
    26.07.2024
    2 383
    1