26 Юли, 2024 10:37 2 281 1

Това ще е най-евтиният седан на BMW

  • bmw-
  • 2er-
  • gran coupe-
  • седан

Автомобилът беше показан на патентни изображения

Това ще е най-евтиният седан на BMW  - 1

Патентни изображения на новото BMW 2 Series Gran Coupe се появиха в интернет пространството. Седанът от долния сегмент на C-клас ще замени BMW Серия 1 хечбек и ще дебютира в началото на 2025 година. Това съобщава нидерландското издание Auto Week.

Подобно на "единицата", новото BMW Серия 2 Gran Coupe не се е променило много отвън и запазва характерния си клиновиден силует с извит покрив и повдигната задна част. Но фаровете, задните светлини и радиаторната решетка са променени.

Това ще е най-евтиният седан на BMW

Последните са направени в стила на BMW Серия 1. Новите дръжки на вратите също привличат вниманието. Интериорът на BMW 2 Series Gran Coupe не е показан, но се знае, че той ще бъде почти идентичен с интериора на хечбека от първа серия.

Това означава, че на предния панел ще бъде монтиран извит двусекционен дисплей, а скоростният лост ще бъде заменен с джойстик. Новото BMW също така ще споделя двигатели с "единицата".

Това ще е най-евтиният седан на BMW

Седанът ще получи 1.5-литрови (170 к.с.) и 2.0-литрови (300 к.с.) бензинови турбо двигатели, както и 2.0-литрови турбодизели с мощност 150 и 163 к.с. Всички версии ще бъдат оборудвани със 7-степенен робот с два съединителя.

Задвижването ще бъде предно или на четирите колела. BMW Серия 2 Gran Coupe ще остане най-достъпният седан в гамата на марката, а основните му конкуренти ще бъдат Mercedes-Benz CLA и Audi A3 Sedan.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Буха ха

    0 0 Отговор
    Прилича на Рено