Отидете към основна версия

1 933 6

Агресивен тунинг за новия Cayenne от Techart

  • porsche-
  • cayenne-
  • techart-
  • тунинг

Предлагат се версии за различните модификации

Techart представи нов тунинг пакет предназначен специално за трето поколение на Porsche Cayenne. Aero Kit I предлага фини, но забележими подобрения на външния дизайн на Cayenne.

В предната част комплектът се отличава със скромен спойлер на бронята с допълнителни аеродинамични елементи и нова решетка на бронята. В задната част имаме подобни промени с дифузьор, малък спойлер за на капака от въглеродни влакна, които допълнително подобряват агресивния външен вид на Cayenne.

Освен естетиката, Techart твърди, че Aero Kit подобрява аеродинамиката и управлението. Въпреки че не са предоставени конкретни подробности, е ясно, че комплектът е предназначен да подобри представянето и динамиката на движение на Cayenne.

За тези, които търсят още повече персонализация, Techart предлага също така подобрения на джантите и изпускателна система с висока производителност. Комплектът може да добави до 66 конски сили към двигателя на Cayenne, осигурявайки увеличение на мощността за тези, които желаят по-агресивно шофиране.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 8 гласа.

Свързани новини

  • Свръхекстремен Volkswagen Golf 2 (ВИДЕО)

    Необичаен Volkswagen Golf 2 бе показан за първи път на състезанието по драг рейсинг на пистата Lausitzring близо до Берлин. Автомобилът е превърнат в ...
    04.09.2024
    3 110
    6