26 Август, 2024 18:55 1 849 6

Агресивен тунинг за новия Cayenne от Techart

  • porsche-
  • cayenne-
  • techart-
  • тунинг

Предлагат се версии за различните модификации

Агресивен тунинг за новия Cayenne от Techart - 1

Techart представи нов тунинг пакет предназначен специално за трето поколение на Porsche Cayenne. Aero Kit I предлага фини, но забележими подобрения на външния дизайн на Cayenne.

В предната част комплектът се отличава със скромен спойлер на бронята с допълнителни аеродинамични елементи и нова решетка на бронята. В задната част имаме подобни промени с дифузьор, малък спойлер за на капака от въглеродни влакна, които допълнително подобряват агресивния външен вид на Cayenne.

Агресивен тунинг за новия Cayenne от Techart

Освен естетиката, Techart твърди, че Aero Kit подобрява аеродинамиката и управлението. Въпреки че не са предоставени конкретни подробности, е ясно, че комплектът е предназначен да подобри представянето и динамиката на движение на Cayenne.

За тези, които търсят още повече персонализация, Techart предлага също така подобрения на джантите и изпускателна система с висока производителност. Комплектът може да добави до 66 конски сили към двигателя на Cayenne, осигурявайки увеличение на мощността за тези, които желаят по-агресивно шофиране.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еее...

    5 0 Отговор
    Порше има само един проблем ! Че дизайна му е толкова еднакъв , та започва да доскучава ! Но , това да му е проблема , иначе няма грешка !
    Н. Б. Не визирам електрокарите !
  • 2 карчи

    5 0 Отговор
    Еххх, едно време Techart, какви тунинги правеха на 911-те, ехееее...
  • 3 Въпрос

    4 0 Отговор
    Елегантен тунинг може ли? Да е приятна на вид колата? А не да е като удължител на члена (за комплексари) на гуми?
  • 4 Гочето

    2 3 Отговор
    Не се интересувам от нови коли, камо ли от скъпи.
  • 5 Лумпен

    4 0 Отговор
    След се десетина години...
    Ще си купя .!
  • 6 деън дрън

    3 1 Отговор
    И пак не слиза под 10сек на 400м