Отидете към основна версия

1 362 4

Новият Flying Spur е най-мощното Bentley с четири врати досега

  • bentley-
  • flying spur

Във версията Speed ​​​​седанът ще получи хибридна инсталация с мощност 782 конски сили

Bentley представи новия Flying Spur. Седанът се сдоби с хибриден силов тракт, базиран на битурбо осемцилиндров четирилитров мотор, последно поколение мехатроника и за първи път Wellness седалки с микрорегулиране на позицията на тялото и вградена система за терморегулация. Засега четвъртото поколение Spur е представено само в наточената се версия, способна да ускори от място до 100 км/ч за 3.5 секунди.

Седанът Bentley Flying Spur, за разлика от Continental GT с две врати, запазва обичайната оптика с „четири очи“, но в наточената версия на Speed ​​​​замени могъщия W12 6.0 с хибридната система Ultra Performance. Системната мощност на този силов тракт е 782 конски сили, а максималният въртящ момент е 1000 Нм. На електричество Spur изминава до 76 километра, а общият пробег достига 830 километра.

Максималната скорост не е посочена, но при предшественика тя беше ограничена до 333 километра в час. Седанът се доставя стандартно с 48-волтов контрол против преобръщане, управление на задните колела и диференциал с ограничено приплъзване, всички част от пакета Bentley Performance Active Chassis.

Освен това колата използва нов софтуер за управление на стабилизиращата система, а статичното тегло по осите е 48.3:51.7 в полза на задната част. Амортисьорите са двуклапанни с електронно управление, с отделни настройки за компресия и отскок, което прави разликата между режимите на шофиране Comfort, Bentley и Sport значително по-осезаема.

Иновацията има и много визуални разлики от своя предшественик: нови 22-цолови джанти в два цвята, тонирана външна облицовка и аеродинамичен пакет Styling Specification в цвят на каросерията или с видими въглеродни влакна. Вътре има препрофилирани седалки, тапицерия Dark Chrome Specification и нова графика на таблото.

Опциите включват още Wellness столове с микрорегулиране на позицията на тялото и вградена система за терморегулация. относно екстрите, то те са сходни с тези на Continental GT, с десетки милиарди възможни комбинации от външни цветове, екстериорни и интериорни опции. Дори Flying Spur има три аудио системи за избор: стандартна, Bang & Olufsen и аудиофилската Naim, която предлага осем звукови профила.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.

Свързани новини