Отидете към основна версия

1 014 12

Rolls-Royce разкри защо не прави хибриди

  • rolls-royce-
  • spectre-
  • хибрид-
  • хибриди

Компанията все пак залага на електричеството

Rolls-Royce е твърдо ангажиран с изцяло електрическо бъдеще, като отхвърля хибридните задвижвания като временна мярка. Производителят на луксозни автомобили вярва, че хибридите биха повлияли зле на характерната плавност и мощност, които характеризират техните автомобили.

Макар че компанията планира да премине към изцяло електрическа гама до 2030 г., тя остава отворена за адаптиране на графика в зависимост от предпочитанията на клиентите и пазарните условия. Тази гъвкавост позволява на Rolls-Royce да даде приоритет на нуждите на своите взискателни клиенти, които ценят изключителния комфорт и спокойствие, които техните автомобили осигуряват.

Въпреки преминаването към електрически задвижвания, Rolls-Royce остава фокусиран върху предоставянето на луксозни изживявания по поръчка. Ангажиментът на марката към изработката, персонализацията и несравнимия комфорт гарантира, че техните автомобили ще продължат да се харесват на взискателните клиенти.

С предстоящото пускане на нови електрически модели като Spectre и бъдещия пълноразмерен кросоувър, Rolls-Royce е готов да затвърди позицията си на лидер на пазара на луксозни електрически автомобили.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.

Свързани новини