4 Октомври, 2024 16:47 788 10

Rolls-Royce разкри защо не прави хибриди

  • rolls-royce-
  • spectre-
  • хибрид-
  • хибриди

Компанията все пак залага на електричеството

Rolls-Royce разкри защо не прави хибриди - 1

Rolls-Royce е твърдо ангажиран с изцяло електрическо бъдеще, като отхвърля хибридните задвижвания като временна мярка. Производителят на луксозни автомобили вярва, че хибридите биха повлияли зле на характерната плавност и мощност, които характеризират техните автомобили.

Макар че компанията планира да премине към изцяло електрическа гама до 2030 г., тя остава отворена за адаптиране на графика в зависимост от предпочитанията на клиентите и пазарните условия. Тази гъвкавост позволява на Rolls-Royce да даде приоритет на нуждите на своите взискателни клиенти, които ценят изключителния комфорт и спокойствие, които техните автомобили осигуряват.

Rolls-Royce разкри защо не прави хибриди

Въпреки преминаването към електрически задвижвания, Rolls-Royce остава фокусиран върху предоставянето на луксозни изживявания по поръчка. Ангажиментът на марката към изработката, персонализацията и несравнимия комфорт гарантира, че техните автомобили ще продължат да се харесват на взискателните клиенти.

С предстоящото пускане на нови електрически модели като Spectre и бъдещия пълноразмерен кросоувър, Rolls-Royce е готов да затвърди позицията си на лидер на пазара на луксозни електрически автомобили.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 История

    5 5 Отговор
    Защото не може, кой вече купува тази марка?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Никси

    4 2 Отговор
    фирмата Ролс-Ройс прави също двигатели на пътническите самолети Аербъс А-380 и 320 кой не знае , за това и Автомобилите им са едни гърди напред !!!

    Коментиран от #4, #5, #8

  • 4 Баце

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Никси":

    Ами да правят самолетни хибриди...

    Коментиран от #6

  • 5 Трътлю

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Никси":

    RR правят реактивни двигатели за всички - Бойнг, Ербъс и т. н. Тук много G-Classe няма, оставили сме ги за българите, но RR си ги има по улиците. Там при вас RR кара собственикът на PIMK

    Коментиран от #7

  • 6 Никси

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Баце":

    що да не се охарчат с киросин ли да правят икономии , незнам само как ще издържът тия хибриди на 4-те двигателя през океански в полет с няколко часа без да зарежда гориво а именно киросин !!!.
  • 7 Никси

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Трътлю":

    не ме интересува шева на пимк какво кара защото не го познавам и не съм от Пловдив ,и не е моя работа да знам и изобщо не ме интересува , но за Бойнга съм пропуснал , що се отнася за Гегата и по Емирствата ги карат в Дубай също , не само при Българите ги карат малцина обаче броещи се на пръсти а не масово !!!.
  • 8 а знаеш ли

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Никси":

    че и бмв правят самолетни двигатели и то още преди да започнат да произвеждат автомобили? но дебилите в българия ги смятат за скапана марка защото са им скъпи и се комплексират от тях…

    Коментиран от #9

  • 9 Никси

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "а знаеш ли":

    знам , но тук се говори за Ролс в статията !!!.
  • 10 Джуган

    2 1 Отговор
    Бездарници. Ако можеха да направят хибридна плавност като Лексус, друга песен щяха да запеят.