Отидете към основна версия

6 002 29

И в София има частица от Дубай

  • florimont-
  • лукс-
  • софия-
  • дубай-
  • пазар-
  • имоти

Всеки човек мечтае да живее в луксозен дом, с позлатени тераси и невероятен изглед. Първата асоциация, която правим при споменаването на шикозни имоти, граничещи с приказното, е Дубай. През последни 15 години там се изляха милиарди долари, за да се превърне той в най-пищния, най-модерния, най-космополитния град на планетата.

Някои ще кажат България е далеч от този свят. Да, но не съвсем. Вярно е, че последните години се строеше предимно за средната класа, но се изградиха и някои уникални имоти. Перлата на лукса обаче е само една и се казва Florimont Emirates.

Уникалното на комплекса е контрастното местоположение. Контрастно, защото от едната страна се потопяваш в спокойствието на природата (планината Витоша), а от друга си в динамиката на ежедневието (панорамен изглед към столицата).

 

 

 

Разбира се, при изпълнението на сградата са използвани най-висококачествените материали – стъкло, мрамор, гранит и ... ЗЛАТО. Балконите на сградата са покрити с 18 каратово златно фолио. Двата хидравлични асансьора също са със златни панели. Достъпът до тях се осъществява чрез картови устройства, за да се осигури максимална сигурност и спокойствие на собствениците.

Подобно на най-високата сграда в света „Бурж Халива” и тук апартаментите са с индивидуален дизайн. Общото е, че всички помещения са уютни и просторни. Белег за луксозно изпълнение е и фактът, че височината на таваните е 3.10 м, подобно на повечето луксозни апартаменти в центъра на София, а височината на вратите е 2.70 м.

Елегантните тънки и плътни завеси са с дистанционно управление. Така собственикът на имота сам определя кога е ден и кога нощ, тъй като плътните завеси са 100% светлонепропускливи.

Вътрешното обзавеждане на апартаментите е поверено на италиански дизайн. По желание на собственика мебелите могат да бъдат в класически, модерен или футуристичен стил. Не трябва да се пропуска да се спомене, че цялата електроника в апартамента се управлява само с едно дистанционно управление.
Инвеститорите във Florimont Emirates са отделили специално внимание на услугите и почивката на собствениците. SPA центърът е разположен на две нива. На първото има басейн с размери 26х6 м, шест масажни помещения, зала за аеробика. Двете сауни, парната баня Хамам, зоната за отдих и фитнес залата от 100 кв.м се намират на второ ниво. Контрастът между динамиката на града и спокойствието, което придава планината, се усеща най-ясно на покрива, където също има басейн.

Гастрономите могат да намерят своето любимо място в ресторанта на Florimont Emirates. Панорамният ресторант разкрива невероятна гледка към Витоша, което съчетано с привкуса на суши, кара собствениците и гостите на ресторанта да усетят едновременно българската природа и японската кухня.

Единственият „недостатък” на Florimont Emirates е, че се предлагат едва 21 апартамента. Да, малко са, но пък са достатъчни да променят мисленето, концепцията и визията за това какво е лукс, какво е да живееш качествено, здравословно и ... пълноценно.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Разрушават недостроените имоти

    Дирекцията по инспектиране на сградите в Дубай съвместно с полицията е провела акция за установяването и разрушаването на изоставени сгради в Обеди ...
    19.10.2011
    3 684
    0