Last news in Fakti

19 Октомври, 2011 10:17 3 684 0

Разрушават недостроените имоти

  • дубай-
  • сгради-
  • строеж

Дирекцията по инспектиране на сградите в Дубай съвместно с полицията е провела акция за установяването и разрушаването на изоставени сгради в Обединените арабски емирства.

Сградите се премахват по няколко причини. Първата е недостроените имоти да не стават свърталище на криминално проявени лица и наркомани. Също така подобни недовършени постройки са потенциални места за разпространение на зарази. На трето място чрез тяхното премахване, ще се подобри естетическия вид на града, посочва в свои материал изданието Emirates Business 24/7.

По време на акцията са открити 518 подобни сгради. Повечето от тях са полуразрушени или нямат разрешително за строеж. Собствениците на имотите ще получат официални писма от Дирекцията да ги обезопасят. Ако това не се случи до един месец след като са били уведомени, властите ще разрушат сградата, като 20% от разходите по премахването ще са за сметка на собственика.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА