Отидете към основна версия

12 679 52

Цигани нападнаха полицаи, потрошиха патрулки

  • цигани-
  • роми-
  • патрулка-
  • нападение-
  • сливен

Извършителите хвърляли бутилки по автомобила на униформените

Снимка: Архив

Двама мъже от ромския квартал "Надежда" в Сливен са задържани за нападение над полицаи, предадоха от Областната дирекция на МВР.

Инцидентът е станал снощи към 23:00 часа, когато полицейски екип се отзовал на сигнал за силна музика и бил нападнат от група мъже. Те започнали да трошат служебния автомобил и замеряли униформените с бутилки. По-късно на място са пристигнали още три полицейски екипа.

Причинени са материални щети на два служебни автомобила и е нанесена средна телесна повреда на полицай. Той е настанен в МБАЛ-Сливен с наранявания по главата и съмнения за комоцио. При акцията тази сутрин е била оказана съпротива, което е наложило използването на всички законови средства за овладяване на конфликта и недопускане на ескалиране на напрежението.

Образувано е бързо производство под ръководството на прокуратурата.

​P.S.

Българската държава е абдикирала от основните си задължения!

ФАКТИ.bg настоява за истинска държавна власт, ред и контрол. Прекалено много станаха КАНЦЕРИТЕ*!

*ФАКТИ.bg нарича КАНЦЕР всеки индивид, който подобно на ракова клетка живее, пътува, размножава се, ползва обществени ресурси, но не се съобразява с останалите индивиди, не спазва законите, не образова себе си и децата си и егоистично паразитира върху обществения организъм.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини