Отидете към основна версия

8 Юли, 2020 12:13, обновена 8 Юли, 2020 12:13 21 023 53

Спецчасти атакуваха бензиностанция на Марешки в Бургас

  • георги илиев-
  • арест-
  • бензиностанция марешки

Георги Илиев е арестуваният гангстер

Снимка: БГНЕС

На територията на бензиностанция „Марешки“ на ул. „Индустриална“ в Бургас се разиграва екшън като на кино, съобщава "Флагман.БГ". Той е бил клиент когато изневиделица към обекта са се втурнали въоръжени качулки и са измъкнали от автомобил млад мъж с белези на неслучаен гражданин.

„Видях как за части от секундата спецполицаите повалиха здравеняка на плочките и му сложиха белезниците без никакви обяснения. Татуировките по тялото му са ми познати и смятам, че това е един от лидерите на голяма нарко групировка“, каза източникът на "Флагман.БГ".

Известният гангстер Георги Илиев е арестуваният преди минути от ченгета в Бургас, предава репортер на Флагман.БГ. Акцията е на Криминална полиция при ОДМВР-Бургас.

Илиев е задържан на бензиностанция „Марешки“ от спецполицаи. Той е бил с черен Мерцедес със софийска регистрация. В момента е приклещен от ченгета с качулки на ъгъла на автомивката. Претърсват му колата, а други от униформените извършват личен обиск на задържания. 

Георги Илиев е изключително популярно име в бургаския ъндърграунд. Той бе един от основните свидетели по делото срещу Димитър Желязков-Очите. 

39 годишен криминално проявен бургазлия е задържан преди минути от служители на отдел „Криминална полиция” към ОДМВР – Бургас и Специализираните полицейски сили в района на бензиностанция в бургаския квартал „Победа”. Това потвърдиха от пресслужбата  на ОДМВР - Бургас.

Предстои повдигане на обвинение за изнудване и рекет. 

Бургазлията е стар познайник на полицията, като през 2018 год. бе задържан за участие в организирана престъпна група, уточняват от пресслужбата  на ОДМВР - Бургас.

 

 

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 36 гласа.

Свързани новини