Отидете към основна версия

16 224 13

Веселин Маринов е съкрушен: Той загуби двама бащи за два дни (ВИДЕО)

  • веселин маринов-
  • певец-
  • загуба-
  • баща-
  • роден баща-
  • композитор-
  • тончо русев

Певецът написа: В два последователни дни си отидоха двамата ми бащи, двамата ми учители - в живота и в музиката

Появиха се трагични подробности около черната вест, която връхлетя естрадния певец Веселин Маринов. Във вторник изпълнителят съобщи, че заради смъртен случай в семейството му се отменят някои от концертите му.

"Поради смъртен случай в семейството на Веселин Маринов концертите в Шумен и Добрич се отлагат съответно за 4 и 5 юни. Закупените вече билети ще важат за новата дата без презаверяване. Който желае може да върне билета си на съответната каса и сумата ще му бъде възстановена", беше съобщението, което се появи в официалния профил на Веселин Маринов във Facebook вчера.

Часове по-късно стана ясно, че на 87 години е починал рожденият баща на певеца. Маринов празнувал Великден в провинцията и когато се върнал в понеделник разбрал, че диабетът, от който Стефан Маринов страдаше, е погубил баща му.

Това обаче, не беше единственият жесток удар, който съдбата му поднесе.

Маринов загуби и втория си баща — както наричаше композитора Тончо Русев, който почина вчера.

Веселин Маринов, който изпълнява над 100 песни по негова музика, приемаше композитора за свой втори баща. Грижеше за него, водеше го и по болници. По същия начин той постъпваше и със своя изтъкнат текстописец Евтим Евтимов, който също вече покойник.

"В два последователни дни си отидоха двамата ми бащи, двамата ми учители — в живота и в музиката. Поклон", написа Веселин Маринов в личния си Facebook профил.

Видео от концерт на Маринов, заснето през 2010 година, показва колко е била силна връзката между певеца и именития композитор.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини