Отидете към основна версия

1 055 13

Ози Озбърн посрещна на трон второто си въвеждане в Rock & Roll Hall of Fame ВИДЕО

  • ози озбърн-
  • трибют-
  • rock & roll hall of fame

Куп звезди на тежкия рок направиха трибют с песни от цялото солово творчество на Принца на мрака под одобрителния му поглед

Снимка: Фейсбук

"Принца на мрака" Ози Озбърн за втори път бе въведен в Залата на славата на рокендрола - Rock & Roll Hall of Fame с трибют на песни от цялата му солова кариера, изпълнени от звезди като Били Айдъл, Зак Уайлд, Волфганг Ван Хален, Джели Рол, Мейнард Кийнън, Стив Стивънс, Робърт Трухильо, Чад Смит...

Ози седеше на сцената с одобряващ поглед в своя гигантски трон на прилеп.

Озбърн каза пред Rolling Stone, че е развълнуван да чуе всеки от вокалистите да пее неговите песни, наричайки Айдъл “рок икона” и Кийнън “творческа сила”. “Кой не обича Джели Рол?” каза той. “Гласът му е прочувствен. За мен е голяма чест, че някой, когото никога не съм срещал, би направил това за мен”

Въвеждането в залата е второ за Ози, тъй като първият път той бе почетен заедно с останалите членове на Black Sabbath още през 2006 г. Той отговаряше отдавна на условията за номинация като солов изпълнител, но това стана официално тази година.

“Не знам какво да мисля”, каза Озбърн. “Все още съм в шок, че ме въвеждат за втори път. Но в същото време съм много развълнуван.”

Източник: www.rollingstone.com

Поставете оценка:
Оценка 5 от 8 гласа.

Свързани новини