Отидете към основна версия

3 321 5

Ръсел Кроу наби рапърка

  • ръсел кроу-
  • скандал-
  • азалия банкс

Новозеландецът изхвърлил Азалия Банкс от хотелски апартамент, след като тя заплашила гостите на парти

Носителят на „Оскар“ Ръсел Кроу шамароса и изхвърли от парти скандална рапърка.

В жалбата си 25-годишната Азалия Банкс твърди, че е била душена и изгонена от хотелска стая в Бевърли хилс. Певицата твърди още, че Ръсел Кроу не пожелал да й се извини за поведението си. 

Според източници близо до Кроу актьорът няма за какво да се извинява, тъй като смята, че не е направил нищо нередно. Новозеландецът изхвърлил Банкс от апартамента, след като тя заплашила гостите на партито.

Очевидци разказват, че всичко започнало от спор за музиката в стаята. Напрежението ескалирало, след като Банкс заявила на висок глас: "Какво ще стане, ако счупя чашата си и ви намушкам в гърлата. Навсякъде ще има кръв като във филм на Куентин Тарантино". 

В началото Гладиатора запазил спокойствие, но след като Азалия посегнала към чаша, той я е сграбчил и я изхвърлил от стаята. Най-малко четирима от гостите потвърждават, че Банкс е обиждала хора и е използвала расистки думи.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.

Свързани новини

  • Тежко предизвикателство за Ръсел Кроу

    Носителят на "Оскар" Ръсел Кроу ще се превъплъти в образа на Роджър Еейлс в биографичен филм за основатеря на Fox News, предаде АP. Лимит ...
    27.06.2018
    3 440
    19
  • Наследството на Гладиатора

    Ризница, която Ръсел Кроу носи във филма "Гладиатор", бе продадена за 125 000 австралийски долара (96 000 щатски долара) на търг на "Со ...
    08.04.2018
    5 930
    0