19 Октомври, 2016 01:45 3 291 5

Ръсел Кроу наби рапърка

  • ръсел кроу-
  • скандал-
  • азалия банкс

Новозеландецът изхвърлил Азалия Банкс от хотелски апартамент, след като тя заплашила гостите на парти

Носителят на „Оскар“ Ръсел Кроу шамароса и изхвърли от парти скандална рапърка.

В жалбата си 25-годишната Азалия Банкс твърди, че е била душена и изгонена от хотелска стая в Бевърли хилс. Певицата твърди още, че Ръсел Кроу не пожелал да й се извини за поведението си. 

Според източници близо до Кроу актьорът няма за какво да се извинява, тъй като смята, че не е направил нищо нередно. Новозеландецът изхвърлил Банкс от апартамента, след като тя заплашила гостите на партито.

Очевидци разказват, че всичко започнало от спор за музиката в стаята. Напрежението ескалирало, след като Банкс заявила на висок глас: "Какво ще стане, ако счупя чашата си и ви намушкам в гърлата. Навсякъде ще има кръв като във филм на Куентин Тарантино". 

В началото Гладиатора запазил спокойствие, но след като Азалия посегнала към чаша, той я е сграбчил и я изхвърлил от стаята. Най-малко четирима от гостите потвърждават, че Банкс е обиждала хора и е използвала расистки думи.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васичка Атанасова

    9 1 Отговор
    евала пич
  • 2 лелиии

    6 0 Отговор
    Ха ха използвала расистки думи, накъде отива тоя свят, накъде!?
  • 3 587

    10 2 Отговор
    Няма по-големи расисти от негрите и циганите.

    Коментиран от #4

  • 4 Джонсън

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "587":

    Най-лоши са циганите, и в тази географска ширина - араби, индиици, Южна Азия, Северна Африка, Мексико, Испания, Италия, Гърция, Турция, в негрите има някакво благородство и добрина, не са толкова зли и коварни като в по-горе описаните региони,
  • 5 Kokev

    5 1 Отговор
    Коментаторите са на нещо доста силно