Отидете към основна версия

2 238 7

Богатите мъже са по-добри в леглото

  • секс-
  • оргазъм

Чувството за хумор също оказва благоприятен ефект върху качеството на оргазма

Много дами вероятно са се питали какъв трябва да бъде мъжът, за да им осигури незабравим оргазъм. В търсене на отговор американски изследователи са посветили проучването си на типа мъж, гарантиращ качествена сексуална кулминация на партньорката си, пише в. "Дейли експрес".

Учените са установили, че незабравимо удоволствие на партньорките си осигуряват богатите мъже.
За целите на изследването специалисти от университета на Олбани са анкетирали млади обвързани хетеросексуални жени.

Дамите е трябвало да отговарят на въпроси за сексуалния си живот, в това число за честотата и интензитета на изпитаните оргазми. Изследователите са анализирали и характеристики като доходи на партньорите, телесни мерки, характер, чувство за хумор, външност.

За да са сигурни, че няма да бъдат подведени от дамската субективност, учените са помолили приятели на участничките в изследването да оценят атрактивността на партньорите им.

Резултатът от проучването едва ли ще зарадва всички мъже. Оказало се, че дамите най-често стигат до качествена кулминация в половия акт, ако партньорите им са богати, уверени и привлекателни.

Изследователите са установили, че честотата и интензитетът на оргазма са свързани с външността на мъжа. Дамите, чиито приятели са оценили партньорите им като привлекателни, най-често са изпитвали интензивна кулминация в половия акт.

Чувството за хумор също оказва благоприятен ефект върху качеството на оргазма.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Повече и по-горещ секс през 2017 г.

    Всяка нова година започва с традиционните планове и обещания към самите себе си, че ще бъде по-добра във всяко отношение от предишната. Но какво ще ...
    04.01.2017
    6 439
    2
  • Сексът ни имунизира срещу болести

    Има много причини да правим секс.И въпреки че основната причина е – да създадем потомство, учени от Университета Стерлинг, може би са разкрили т ...
    03.01.2017
    1 399
    0
  • Видове оргазъм при жените

    Какво е секс без оргазъм? Това е като да ядеш шоколад, но да нямаш вкусови рецептори. Няма никакъв смисъл, ако не изживееш пълното умопомрачаващо и ра ...
    02.01.2017
    34 632
    29