2 Януари, 2017 00:30 34 446 29

Видове оргазъм при жените

  • оргазъм-
  • жени-
  • анален-
  • g-точка
Видове оргазъм при жените - 1
Снимка: Shutterstock

Какво е секс без оргазъм? Това е като да ядеш шоколад, но да нямаш вкусови рецептори. Няма никакъв смисъл, ако не изживееш пълното умопомрачаващо и разтърсващо преживяване, което оргазмът носи, пише az-jenata.bg.
Всяка жена трябва да изпита следващите няколко вида оргазъм, за да се почувства наистина жива. За да оцени тялото си и това, което е способно да ѝ даде то!

Оргазъм при стимулация на зърната
Играта със зърната може да отпусне крайно тялото и да провокира отделянето на големи количества серотонин – хормон на щастието. Освен това сексуалното дразнене на зърната действа индиректно на клитора като повишава градуса на насладата многократно.
Същото важи и при мъжете. Зърната на гърдите им са не по-малко чувствителни на стимулация.

Оргазъм, вследствие на стимулация на G-точката
Това е един от най-вълнуващите видове оргазъм. При него дори много от жените получават така наречената женска еякулация.
Стига партньорът ви да открие G-точката ви, последващото преживяване за вас гарантирано ще е върховно и трябва да го преживеете задължително!

Клиторен оргазъм
Клиторният оргазъм е не по-малко вълнуващ от останалите. Стимулацията на клитора се равнява на стимулацията на пениса при мъжете. Дори лек натиск върху клитора може да предизвика невероятни усещания.
Не се лишавайте от този вид оргазъм. Ако партньорът ви няма търпение, докато го получите, настоявайте! Нека доведе нещата докрай – разтърсването ви ще си заслужава!

Оргазъм при стимулация на А-точката
А-точката се намира точно зад G-точката. Тя е най-силно осезаема и податлива на стимулация след оргазъм, предизвикан при докосване на G-точката.

Анален оргазъм
Аналното отверстие е изключително богато снабдено с нервни окончания. Няма да е нужно прекалено дълго стимулиране преди да достигнете до оргазъм. Ако се притеснявате от болка при анален секс, стимулацията с пръст от страна на партньора върши също чудесна работа.

Уретрален оргазъм
Уретрата се намира в близост до външните полови органи. Тъканите, от които е съставена също са богато инервирани. При косвена стимулация на така наречената U-точка (от уретра) чувствителните тъкани на тази зона допринасят за изживяването на невероятен оргазъм. Трябва да се внимава обаче, защото прекалено силната стимулация може да причини болка.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГОуст

    32 3 Отговор
    Венито е теоритик, а на практика я няма никаква
  • 2 Васичка Атанасова

    24 3 Отговор
    ВЕНИ ЧЕСТНО СТАНА МИ

    Коментиран от #3

  • 3 Коко

    23 4 Отговор

    До коментар #2 от "Васичка Атанасова":

    Ако от тази статия ти става явно имаш спешна нужда от гадже.
  • 4 Антон

    11 7 Отговор
    Политиците до такъв як оргазъм ни докарват,че постоянно сме изпразнени.Тези по-горе са ретро начини,но пък вършат работа.Трябваше и нещо за squirts да драснете на къде без него.

    Коментиран от #15

  • 5 Ахаха

    13 3 Отговор
    Като прочетох статията си помислих това да не е пак предоставено от любимата ни Вени? Надявах се да не е тя, защото вече име и излезе от подобна тематика, все пак - вездесъщата Вени! Вени, пожелавам ти успех, като водеща в една бъдеща еротична телевизия!
  • 6 Ж ТОЧКА

    9 4 Отговор
    ОХХХ- надърви ми се Ж точката.......
  • 7 гощо

    19 1 Отговор
    Венче разкажи ни най после за твоят любим оргазъм?!?!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Факта

    35 3 Отговор
    Забравихте и най-главният - ПАРИЧЕН ОРГАЗЪМ. Тогава, когато получат тлъста пачка, жените просто изпадат в оргазъм... Хукват да пазарят и са така щастливи, като че никакъв секс ен може да ги направи такива... Изследване показва, че жените са по-щастливи когато пазарят, отколкото при секс.
  • 10 Гост

    14 2 Отговор
    Ех Вени, Вени - по времето когато си ги писала тия теорийки / 02.01.2016 00:30 / някой хора ги тествахме наживо.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Грую

    16 2 Отговор
    Сигурно има някаква връзка с G-класата!
  • 13 артиста

    8 0 Отговор
    Браво,Вени ! Очакваме още много такива статии.
  • 14 Ник

    16 1 Отговор

    До коментар #11 от "GPOWER":

    G- точката,
    Скъпи приятелю се намира в края на думата ShoppinG
  • 15 13579

    7 2 Отговор

    До коментар #4 от "Антон":

    Антоне, изживяваш на много компетентен, но, е видно, че си доста невеж, относно SQUIRT-а, при жените! Скуиртването, това е женската еякулация ... и Венито го е отразила!
    Публикувано във факти.бг:
    Оргазъм, вследствие на стимулация на G-точката
    Това е един от най-вълнуващите видове оргазъм. При него дори много от жените получават така наречената женска еякулация.

    Коментиран от #21

  • 16 Грую

    10 2 Отговор
    За 99% от жените, ние - мъжете, сме едни ходещи банкомати!
  • 17 Баткото

    8 2 Отговор
    Браво ,Вени! Статията е прочетена от доста народ и коментарите под нея са много, което подсказва ,че това се търси на пазара. Хората я лапат(четат) като топъл хляб. Аз също я прочетох и ще се възползвам от съветите . Само не разбрах с кой пръст трябва да стимулирам аналното отверстие ?

    Коментиран от #18

  • 18 Путко Мафани

    7 1 Отговор

    До коментар #17 от "Баткото":

    Кой пръст да използваш зависи от това какво иска дупето...
    - Неговата мотивация!
    - Да ли търси забавления или нещо друго!?!( дрешка, кола, къща, издръжка и т.н.)
    И Второ:
    - Зависи и от твоята настоятелност! - Сиреч от какво си готов да се лишиш докато се правиш на изследовател :-)
    Така или иначе за някои мъже това е светия граал, а за други средство за препитание
    Аз така или иначе се придържам към народните поговорки:
    - "Г.з глава затрива" :-))

    Коментиран от #20

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 санчо

    3 1 Отговор

    До коментар #18 от "Путко Мафани":

    ауууу то много видове организъм бе
  • 21 Антон

    8 1 Отговор

    До коментар #15 от "13579":

    Изобщо не съм искал да се изживея на по компетентен от теб,но сега ще го направя.Ти си се опитал да се направиш на голямата работа,но се вижда, че си на ниво лъскане на бастуна.SQUIRT- пръскане!Не всяка жена може да постигне тази златна за мъжете красота,и не само.Оргазъм да но SQUIRT-пръскане не.Или по точно обяснимо,да ти напръска яко чаршафите или стената все едно си пикал с малката си п...ка на посоки.Но ти май няма да видиш това удоволствие.Една част от учените твърдят,че течноста която изхвърля жена е урина,друга пък казват,че е близка до мъжката сперма.А аз който съм на 43г.и за сега съм гледал и опитвал на вкус течноста на 3 различни жени твърдя,че не е нито едното нито другото.Просто наистина едната от 3-те жени като започна да пръска течноста и беше по-гъста и мътно Бяла.На другите две партньорки им беше по-водна и безцветна струята която пръскаха.Вкусът не е на урина или пък на сперма.Ще те оставя ти да го определиш като спец и да ни просветлиш.До голяма степен жената трябва да е много освободена и тя също да иска да го направи.Но най-голямата заслуга е на мъжа,той трябва много добре да познава женското тяло.Ако си мислеш,че с яко ръгане от час,ще скуиртнеш някоя мацка можеш да си останеш с облизването.Има хора в България които дават,сумата варира от 1000 до 3000лв.за тъкава жена да изпитат това божествено удоволствие,но това няма как да се случи,не е бръкни си вземе си.Стига ти толкова за сега мисля.

    Коментиран от #22, #25, #26

  • 22 до Антошата

    4 3 Отговор

    До коментар #21 от "Антон":

    та не разбрах;)каква е на вкус спермата?;)))))))и от къде знаеш?;)))))

    Коментиран от #24, #28

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 DGI

    4 2 Отговор

    До коментар #21 от "Антон":

    Между другото знам повече дърти хюмнета дето са ти набори и освен на приказки на друго не са е.@чи :D Само като почнат "ей едно време гащите не можеха да си вдигнат от нас жените, вие сега женчовци, за нищо не ставате младото поколение".
    А то за това жените ви се шият с много от младото поколение и комшиите ви, щото сте големи тъпкачи :D

    Коментиран от #29

  • 26 13579

    9 0 Отговор

    До коментар #21 от "Антон":

    Антончо, смешен си!
    В полемики, с теб, не навлизам!
    От обяснителния режим, в който си изпаднал, доказваш, че IQ-то ти, е двуцифрено число, но, с отрицателен знак отпред!
    Со кротце, не се люти толкоз ...

    Коментиран от #27

  • 27 Антон

    0 2 Отговор

    До коментар #26 от "13579":

    Нищо не си написал!Само това ли можеш,че съм смешен?
    За теб да,за други не.А колкото до IQ-то да тъка е,твоето е много високо с положителен резултат,а моето е с отрицателен.Тук печелиш ти,но знаеш ли каква е разликата между нас.Ти ще си останеш един бачкатор на заплата и ще търкаш ръчички като ти дават валчер за храна.А аз съм този които ти ги дава,в живота аз съм отличникът.Ти си един интелигентен закърпиняк.Красивите жени си падат по финансово стабилни мъже.Мисля,че доста внимание ти обърнах.
  • 28 Антон

    1 1 Отговор

    До коментар #22 от "до Антошата":

    Това което предлагаш на жените,трябва да го опиташ.Сега разбра ли?
  • 29 Антон

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "DGI":

    Аз,пък Ей такива като теб съм ги виждал на една групова сбирка.Една обиграна кака ще ти изпразне патлака за макс.1-2мин.Иначе на телца се докарвате мускули,обарвате се по-цял ден в тез зали.Ама то и повече не може да се очаква от хора които не са ходили в казарма.