Отидете към основна версия

8 927 16

Николета Лозанова: Ники Михайлов е супер!

  • лозанова-
  • михайлов-
  • божинов
Снимка: instagram

Плеймейтката Николета Лозанова призна, че в края на миналата година е топлила чаршафите на Ники Михайлов на почивката в Малдивите. Тогава тя засипа социалните мрежи с еротични кадри, но фотографът винаги оставаше в сянка.

„Преди много, много години съм била с него на Малдивите и да, и този път бяхме заедно. Ние никога не сме имали лоши отношения. Винаги сме били близки, напук на всичко и всички. Ники е такъв мъж, за какъвто всяка жена мечтае“, откровена е Николета пред списание Love Style.

Тя се оказва специалистка в отношенията с футболисти. Неотдавна нейната баба разкри, че първото ѝ гадже е ритал топката в Марица Пловдив, по-късно Лозанова започна връзка с Николай Михайлов, след което се венча за Божинов и му роди дъщеричка.

Нейното име дори бе замесено като любовница на португалската звезда Роналдо, но истината си я знаят само те двамата.

„Ще отговоря дали съм била с Роналдо само на детектор на лъжата, а и пак няма гаранция дали истината ще излезе наяве! Ако трябва да го оценя като мъж от 1 до 10, категорично му давам 11! Това вече за никого не е тайна. Безспорно е много секси и тези, които го отричат, са същите като онези, които уж „не ме харесвали“, демонстрира самочувствие плеймейтката.

С Валери Божинов живеят разделени, но разводът им така или иначе не е факт. Николета твърди, че са в отлични отношения и се виждат всеки път, когато той е в България.

„Валери обожава Никол и всички жени трябва да приемат факта, че тя е неговата голяма любов и връзката им е изключително силна. Не съм виждала такава слабост между баща и дъщеря“, разкрива Лозанова.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини