Отидете към основна версия

2 509 1

Жената на Клуни забрани децата им да се казват...

  • джордж клуни-
  • близнаци-
  • имена-
  • амал клуни

Актьорът и съпругата му Амал очакват близнаци

Снимка АП/БТА

Холивудският актьор Джордж Клуни разкри още подробности около бъдещите си наследници, които растат в корема на 39-годишната му съпруга Амал, съобщава US Weekly.

"Тя се справя страхотно. Амал е невероятна. Дори не ми се налага да правя нещо особено, за да ѝ помагам. Понякога ѝ приготвям чай или някоя друга дреболия, но само това", каза пред репортери Джордж Клуни.

Актьорът сподели още, че искал да кръсти децата на марката текила "Casamigos", за която държи правата.

"Не можем да ги наречем Каса и Амигос", пошегува се актьорът, обяснявайки как бременната му съпруга категорична е забранила близнаците да бъдат кръстени на марка текила.

„Това е единственото нещо, което ми е забранено", каза той.

55-годишният актьор отговори на въпроси за бременността на съпругата си по време на CinemaCon 2017, който се състоя в Лас Вегас, където за пръв път представи и комедия Suburbicon, по която работи в момента.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Джордж Клуни стана татко на близнаци

    Съпругата на холивудския актьор Джордж Клуни – Амал, роди близнаци. Децата се казват Ела и Александър и са родени тази сутрин. Джордж и Амал се ...
    06.06.2017
    3 487
    1
  • Джордж Клуни не мърда от вкъщи

    56-годишният Джордж Клуни е изключително напрегнат и притеснен, защото всеки момент ще стане баща за пръв път. Актьорът е стигнал до там, че дори не и ...
    01.06.2017
    3 615
    1