Отидете към основна версия

2 436 3

Чувствата на Памела Андерсън към Джулиан Асандж

  • памела андерсън-
  • джулиан асандж-
  • чувства-
  • връзка

Памела Андерсън разкри какво изпитва към Асандж

Снимки АП/БТА и shutterstock

Секссимволът от 90-те години Памела Андерсен отрече да има романтична връзка с основателя на най-големият сайт за разкрития "Уикилийкс", въпреки че признава, че го харесва, пише в. "Дейли Мейл".

45-годишният австралиец потърси убежище в посолството на Еквадор в Лондон преди няколко години и от тогава не е излизал от сградата му. Изтъквайки този факт Памела обясни, че при подобни обстоятелства много трудно би могла да има романтична връзка с него.

Тя обаче не отрече, че срещите ѝ с Асандж са били най-дълго прекараното време с мъж.

Основателят на „Уикилийкс“ потърси убежище през 2012 година, след като шведските власти поискаха екстрадицията му по обвинение за изнасилване, датиращо от 2010 година. Асандж отрече да е извършвал подобно престъпление.

Запитана дали е имала любовна връзка с Асандж, Памела отговори с усмивка:"Та той е като в затвор и подобни неща биха били много трудни! Но нека да видим како ще стане, когато той отново излезе на свобода!"

Андерсън често говори ласкаво за Асандж и го дава за пример като една от предпочитаните от нея личности.

"Той е най-известният политически бежанец на нашето време! Да бъдеш известен с това, че си преследван, не е позиция на силата, а позиция на уязвимостта. Той стана враг на САЩ, защото разкри най-пазените им тайни. Джулиан се опитва да освободи света, като го просвети. Това е една романтична борба. Поради тази причина го харесвам!", заяви Андерсън.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Памела Андерсън на разпит във ФБР

    Памела Андерсън е била привикана да даде показания във ФБР, съобщи Сън. Причината е приятелството на актрисата с основателя на Wikileaks Джулиан Ас ...
    21.03.2018
    3 370
    5