Last news in Fakti

1 Април, 2017 14:06 2 430 3

Чувствата на Памела Андерсън към Джулиан Асандж

  • памела андерсън-
  • джулиан асандж-
  • чувства-
  • връзка

Памела Андерсън разкри какво изпитва към Асандж

Чувствата на Памела Андерсън към Джулиан Асандж - 1
Снимки АП/БТА и shutterstock

Секссимволът от 90-те години Памела Андерсен отрече да има романтична връзка с основателя на най-големият сайт за разкрития "Уикилийкс", въпреки че признава, че го харесва, пише в. "Дейли Мейл".

45-годишният австралиец потърси убежище в посолството на Еквадор в Лондон преди няколко години и от тогава не е излизал от сградата му. Изтъквайки този факт Памела обясни, че при подобни обстоятелства много трудно би могла да има романтична връзка с него.

Тя обаче не отрече, че срещите ѝ с Асандж са били най-дълго прекараното време с мъж.

Основателят на „Уикилийкс“ потърси убежище през 2012 година, след като шведските власти поискаха екстрадицията му по обвинение за изнасилване, датиращо от 2010 година. Асандж отрече да е извършвал подобно престъпление.

Запитана дали е имала любовна връзка с Асандж, Памела отговори с усмивка:"Та той е като в затвор и подобни неща биха били много трудни! Но нека да видим како ще стане, когато той отново излезе на свобода!"

Андерсън често говори ласкаво за Асандж и го дава за пример като една от предпочитаните от нея личности.

"Той е най-известният политически бежанец на нашето време! Да бъдеш известен с това, че си преследван, не е позиция на силата, а позиция на уязвимостта. Той стана враг на САЩ, защото разкри най-пазените им тайни. Джулиан се опитва да освободи света, като го просвети. Това е една романтична борба. Поради тази причина го харесвам!", заяви Андерсън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 реален

    10 0 Отговор
    2 героични личности, всеки в своето амплоа. Памела в киното, Асандж в публицистиката. Както казват символично - Робин Худ и лейди Мериан.

    Коментиран от #2

  • 2 кроко

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "реален":

    Памела май е по-героична по страниците на списанията от колкото в киното!
  • 3 Грую

    2 0 Отговор
    Грешната мадона с големите бомби.