Отидете към основна версия

16 479 16

Джей Ло се появи полугола на наградите ”Билборд” (СНИМКИ)

  • дженифър лопес-
  • латино музика-
  • билборд-
  • телемундо-
  • награди-
  • нов сингъл-
  • певица

Тя заложи на два много изрязани тоалета, които подчертаха сексапила и красотата ѝ

Снимки АП/БТА

Суперзвездата Дженифър Лопес заложи на сексапила си, като се появи в две изключително оскъдни рокли на церемонията по връчването на наградите за латино музика на списание Билборд (Billboard Latin Music Awards), пише сп. „Билборд“.

Придържайки се към своята формула за успех на червения килим, 47-годишната изпълнителка доказа, че става все по-красива с годините.

Лопес спря дъха на всички, появявайки се с два доста разголени тоалета в град Корал Гейбълс в слънчева Флорида, където се проведе церемонията.

При пристигането си, Джей Ло бе облечена в рокля от оскъдна черна мрежа с пайети, която разкри голяма част от бюста и дупето на звездата.

За сексапилната звезда, която спечели две награди, това беше изключително натоварена и изпълнена с емоции вечер.

Тя получи престижната награда "Social Artist of the Year" и специалната награда „Telemundo Star Award“ за изключителни постижения в музиката.

За излизането си на сцената певицата заложи на сребрист тоалет, който бе с още по-изрязано деколте. Тя изпълни за пръв път песента на испански език "Mírate“, която е една от новите песни в предстоящия ѝ испаноезичен албум.

Изпълнението на чувствената балада бе под съпровода на цял оркестър и събра овациите на публиката, сред които бе и Марк Антъни, който е продуцент на новия албум на Лопес.

По време на речта, която бе приготвила да каже при получаването на наградата, Джей Ло стана доста емоционална, наричайки вечерта "специална нощ", съобщава сп. „Билборд“.

"Много съм развълнувана да споделя тази специална вечер с артистите, на които се възхищавам", заяви тя приемайки специалната награда на Telemundo.

След изпълнението ѝ звезди, включително София Вергара и Лин-Мануел Миранда, се появиха във видеоклип, за да поздравят Дженифър.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини