Отидете към основна версия

99 273 60

Новият любовник на Мария е собственик на телевизия

  • мария-
  • ново гадже-
  • слухове-
  • любовник-
  • телевизия-
  • медиен бос

Певицата се хвана с шеф на телевизия, след като Свинаря я заряза

Снимка: Facebook

Фолкзвездата Мария може да се окаже по-хитра от колежките си, коментират родните клюкарски издания. Тя е готова да мине през всичко и всеки, когато става въпрос за собствени облаги и финансова инжекция от поредния бизнесмен, пише жълтият вестник "ШОУ".

И докато някои не одобряват постъпката на Светлана Василева, която се хвана с бившия на Мара — Християн Гущеров, а уж бяха приятелки, то миньончето също не почита приятелството, пише в новия си брой родният таблоид и допълва, че фолк певицата използва приятелките си за собствени облаги и най-нагло забива нож в гърба на тези, които са й подали ръка.

Последното, което направи, е да открадне под носа спонсора на плеймейтката Анджелина, докато й се правеше на приятелка. Из светските среди упорито се шушука, че доскорошният любовник на Мария — бизнесменът Ангел Тенев, при който бе намерила пристан и финансова утеха след раздялата с Християн Гущеров, също й е бил дузпата. Причината била, че бизнесменът разбрал, че Мария му е изневерила с млад мъжага и бързо я изритал от леглото си.

Мария успя да изскубе солидна пачка от банковата сметка на Танев, известен като Ангел Свинаря, заради бизнеса му с месо. Говори се, че на опашка при него са редица популярни звезди, сред които била и Николета Лозанова. Не пестял пари за хубави приключения с хубави и известни жени.

Изпълнителката обаче, не губи време и вече е оплела в мрежите си нов любовник — собственик на телевизия, който й дава 50 бона месечно. Бизнесът му се оценява на около 250 млн. долара. Преди нея в леглото му се търкаляла плеймейтката Анджелина. Тя от своя страна го бе зарязала преди няколко месеца и тръгна за две седмици с Гущеров. Пред приятелки заявила, че милионерският наследник е стиснат и отново се върнала при стария си любовник, от който дрънкала по 80 бона месечно. След авантюрата си с Гущеров си стана партия с бившата му жена Мария. Двете не спираха да излизат заедно, но всичко си е имало цел — да се запознае със спонсора на приятелката си. Съгласила се да стане новата любима за малко по-малка сума месечно, отколкото давал на Анджелина, пише вестникът.

Въпросният медиен бос преди това издържал Моника Валериева. Богатият спонсор е надхвърлил 50-те, има си жена, която е наясно със звездните му похождения. А Мария отново намери някой, който да я издържа и угажда на всички капризи. Ще продължи да живее живота, за който е мечтала още от малка, когато живеела с майка си сестра си в панелен блок в Стара Загора.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.

Свързани новини