Отидете към основна версия

33 848 52

Библейско пророчество за края на дните се изпълни след цели 2000 години (ВИДЕО)

  • библия-
  • пророчество-
  • библейско-
  • края на света-
  • края на дните
Снимка: Shutterstock

Библейско пророчество се изпълни за пръв път от 2000 години. В Израел се роди първото червено женско теле за последните две хилядолетия. The Temple Institute обявиха за чудотворното раждане в YouTube канала си, като обявиха, че телето и майка му ще преминат през подробни изследвания, за да разберат дали всичко със здравето им е наред.

В изявлението, институтът казва, че червеното женско теле "носи обещанието, че библейската чистота се е върнала в света". Както в християнството, така и в юдаизма, червените юници се появяват в историите, които говорят за "края на времето".

Раждането и жертвата на червена на цвят крава предхожда построяването на третия храм в Ерусалим. В Юдаизма построяването на храма ще се случи преди идването на месията. Предишните два храма са унищожени.

Всъщност институтът, както и няколко други организации, са създадени именно с целта на построят третия храм на хълм Мория, наречен иначе Хълмът на храма. Някои теолози вярват, че построяването на храма е свързано неизменно с последните времена или "деня на страшния съд".

Директорът на институтът равин Чейн Ричман вярва, че е дошло времето храмът да бъде построен след като се е родила червената крава. Въпреки че на видеото, публикувано в YouTube канала, се вижда колко съвършено червено е малкото теле, все пак съществува риск то да бъде "дисквалифицирано".

Хора от управлението на института откриват програмата за създаването на червена юница в Израел преди 3 години. От тогава насам те се надяват да създадат съвършената червена крава като използват импортирани ембриони от червени ангус крави.

Израелските медии вече предават, че редица равини са посетили червеното теле и са потвърдили, че то е перфектно, за да бъде изпълнено пророчеството.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.

Свързани новини