Отидете към основна версия

27 507 23

Млада красавица остави без дъх всички на концерта на Веселин Маринов (ВИДЕО)

  • погледи-
  • красива-
  • млада-
  • веселин маринов-
  • хубавица-
  • концерт-
  • коледа

Дъщерята на певеца събра погледите на публиката

Навръх Рождество по bTV беше излъчен коледния концерт на Веселин Маринов в Зала 1 на НДК. Естрадният певец традиционно изпя много песни за големия християнски празник. Между изпълненията музикантът се сети за баща си, който почина през изминалата година и каза много силни думи през сълзи, като разчувства и много от зрителите.

Няколко песни по-късно обаче се случи нещо много трогателно и изненадващо за самия Веско. Изведнъж на сцената се появи дъщерята на Маринов - Йоана.

"А, ти от къде излезе", попита изненаданият татко. Красавицата направи подарък за баща си и в писмо към него описа какво означава за нея той. По време на силните думи на младата дама гордият баща отново не издържа и не успя да спре сълзите си от радост.

"Малко е дребен шрифтът, а той вече не вижда много добре", пошегува се Йоана, след което започна: "За мъжа, който ми показа, че съществува обич без заеми и без везни. На човека, който ме научи, че истинският подарък се крие не в кутията под опаковката, а в емоцията от споделената изненада. За приятеля, който наравно с мен се радваше на първите снежинки и оставяше първите стъпки в снега. На твореца, който ме дарява с вдъхновение и любов към българската музика. На бащата, който ми подари детство като бяла приказка и превръща всяка Коледа в сбъднат коледен сън. На неостаряващия герой, който всяко момиче заслужава да има в своя живот. За първия в сърцето ми. Желая ти приказна Коледа."

Тук може да видите целия концерт на Веселин Маринов:

Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.

Свързани новини