Отидете към основна версия

11 476 25

Кралица Елизабет II се готви да направи нещо историческо

  • кралица-
  • кралица елизабет-
  • кралско семейство-
  • корона-
  • великобритания-
  • принц уилям-
  • принц чалрз

Кралицата вече е готова да предаде короната нататък

Снимки: БГНЕС

Кралица Елизабет II управлява Великобритания от върха вече цели 65 години. Тя счупи историческия рекорд дори на роднината си – кралица Виктория, която доскоро се смяташе за най-дълго управляващия монарх. Тя беше начело на монархията цели 63 годни, 7 месеца и 2 дни.

По време на управлението на кралицата се смениха 12 премиери и 7 римски папи. Сега обаче се оказва, че следва нещо шокиращо за кралското семейство, което тотално ще промени бъдещето на Великобритания.

След Елизабет II на поста ѝ би следвало да застане принц Чарлз. Заради дългото управление на майка си той вече е най-старият принц в световната история. Принцът на Уелс скоро навърши цели 70 години.

От известно време медиите на Острова спекулират, че е станала известна предполагаемата дата за абдикацията на кралица Елизабет II в полза на принц Чарлз, а не на внука си Уилям, както мнозина очакваха. Трябва да се отбележи, че, ако Чарлз стане крал, то той ще се нарича Карл III.

Източници, близки до кралското семейство твърдят, че Елизабет вече е планирала всичко предварително. Според слуховете тя ще абдикира от трона в полза на сина си на 21 април 2021 година - в деня, когато ще навърши 95 години.

Великобританците обаче не са големи фенове на принц Чарлз. Херцогът на Кеймбридж се радва на много повече любов, а и не само той. Съпругата му Кейт Мидълтън също за отрицателно време очарова жителите на Острова.

Резултатите от много проучвания показват, че населението иска да види на трона именно най-големия внук на кралицата - принц Уилям. До голяма степен студените чувства на британците към Чарлз се появиха след смъртта на Даяна, защото мнозина не можеха да простят на кралското семейство и особено на него, че така бързо я заместиха с Камила.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини