Отидете към основна версия

24 313 76

Културист-гей показа интимния си партньор във "Фермата"

  • културист-гей-
  • участник-
  • интимен партньор-
  • риалити шоу-
  • фермата-
  • балкански шампион по културизъм

Петият сезон на риалитито даде заявка за лидерство през този тв сезон

Първият телевизионен дуел за зрителския интерес през новия сезон започна късно вечерта на 6 септември. В деня на Съединението bTV излъчи първия епизод от познатото ни вече шоу "Фермата". В същото време Нова телевизия се опита да привлече публиката с най-новия си формат "Игри на волята".

Петият сезон на риалитито, което иска да приближи участниците си до българската природа и техните корени, даде заявка да е лидер този сезон, като показа много интересен кастинг, красиви гледки и професионализъм от страна на продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов и екипът им.

Сред най-запомнящите се участници е 32-годишният културист Тихомир Рангелов.

Той е балкански шампион по културизъм, вегетарианец и открит гей. От 8 години живее на семейни начала с влогъра Стамбини.

"Такава любов като нашата се среща веднъж на милион", казва той.

Признава, че има привличане и към жени, но никога не се е изкушавал да потърси партньор от другия пол. Предпочитанията си към мъжете обяснява с травма в детството, свързана със смъртта на майка му. Тихомир бил отгледан от бавачки, една от които редовно го малтретирала физически и психически. Момчето намира отдушник в спорта, който освен негова страст, се превръща и в професия.

Тихомир още в следващото предаване ще се изправи срещу друг участник –Иван от Разлог, който често пълни криминалните хроники по вестниците, в дуел за оставане във "Фермата".

Участието на Тихомир и показването на неговия интимен партньор породи ожесточена дискусия. Голяма част от зрителите недоволстват от участието му във формата и смятат, че по този начин се подтикват младите момчета да станат гейове. Други пък се възхищават на доброто сърце на Тихомир и правят паралел между останалите "мъже" във "Фермата".

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 42 гласа.

Свързани новини