Отидете към основна версия

23 714 12

Анн-Джи с медал за фитнес модел в Сърбия

  • анн-джи-
  • фитнес-
  • модел-
  • медал

Мис Фитнес България отново е по върховете на международните конкурси

След три годишно прекъсване, носителката на 5 златни, 3 сребърни и 2 бронзови медала от Световни конкурси, като последният и най-престижен е от Сан Франциско „Мис Олимпия USA”  2008 в категорията за фитнес модели, Анн-Джи отново е в перфектна форма, съобщават от ПРофайл.

Новото предизвикателство за звездата беше международният фитнес конкурс в град Шабац, където сред 20 фитнес красавици с перфектни тела Анн-Джи грабна сребърният медал.

Нейната категория „Фитнес модел” беше единствената в която имаше най-голяма конкуренция и най-много участнички, в сравнение с другите категории за културизъм където участничките наброяваха 3-4 в категория.

Целият град се беше събрал да гледа предимно тази категория, в която освен добре подържано фитнес тяло се гледа, поведение на сцената, грация, излъчване и сексапил.

Целият конкурс е заснет от екипът на предаването „Фитнес Мания” и ще бъде излъчен по телевизията.  

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Анн-Джи грабна купа и златен медал

      Красивата и сексапилна R&B изпълнителка и трета в света на Miss Olimpia Natural, Сан Франциско – Анн-Джи, отново затвърди своя ...
    01.11.2012
    16 533
    12
  • Анн-Джи откри летния сезон

    Носителката на многобройни медали за фитнес модел Анн-Джи вече е на морето и съчетава работата с почивката, информира ПРофайл. Тази година тя б ...
    24.06.2012
    18 031
    18