Отидете към основна версия

29 473 26

Деми Мур: Изнасилиха ме на 15 заради майка ми!

  • млада-
  • тийнейджър-
  • актриса-
  • деми мур-
  • изнасилване-
  • майка

Актрисата разказа за травмата, която е белязала младостта ѝ

Снимка: Shutterstock

Холивудската звезда Деми Мур направи шокиращи лични признания. Тя разкри в ефир, че когато е била на 15 години е станала жертва на изнасилване. Още по-потресаващото в случая е, че това се е случило със съгласието на майка ѝ. За травматизиращото преживяване призна самата актриса в предаването „Добро утро, Америка“. Насилникът бил приятел на разведената ѝ майка.

Американската актриса призна, че майка ѝ Вирджиния Кинг страда от алкохолна зависимост. Когато съпругът ѝ, който е и биологичен баща на Деми Мур, я напуснал, тя често ходила по барове.

Освен това взимала със себе си и 15-годишната по това време Деми, за да привлече вниманието на противоположния пол. Веднъж Мур се върнала у дома, а там имало непознат мъж, който ѝ казал, че е приятел на майка ѝ.

„Той ме изнасили, а после ме попита: „Как се чувстваш, когато майка ти те продаде за 500 долара?“. Това ме съсипа напълно. Собствената ми майка ме нарани и предаде“, спомни си с огорчение Деми Мур.

Тя нарече случилото се страшно предателство.

Освен това актрисата разкри подробности за ужасяващия момент, когато е взела свръх доза наркотици, случил се през 2012 година.

След предателството на бившия ѝ съпруг Аштън Къчър, тя решила да организира домашно парти, по време на което използва азотен оксид и синтетична марихуана.

Мур предрусала с наркотиците и се наложило да бъде откарана по спешност в болница. Според нея след инцидента децата ѝ не искали да разговарят с нея в продължение на година.

Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 25 гласа.

Свързани новини