Отидете към основна версия

6 595 10

Българка е в челната тройка на конкурса за красота без пластични корекции "Мис Нация"

  • кристиана рангелова-
  • мис нация-
  • miss nation

Кристиана Рангелова се класира трета на конкурса в Дубай

23-годишната Кристиана Рангелова представи България в първия консервативен конкурс без дефиле по бански, в който не се допускат момичета с пластични корекции - "Miss Nation". Неговият слоган е “Остани себе си”. Подготовката за конкурса се проведе в Дубай. Короноването предстои отново в Дубай. На финала тя се класира в челната тройка заедно с представителките на Индия и Судан и вече има предложение да представи България на друг международен конкурс.

Кристиана е естествена блондинка с прозрачно сини очи - без много грим, без филъри, ботокс и силикон, без екстеншъни и изкуствени мигли. Организаторите на "Мис Нация" сами се свързват с нея в социалните мрежи.

"Отначало бяхме 19, "Мис Мароко" беше дисквалифицирана поради факта, че имаше пластични корекции. После "Мис Сърбия" и "Мис Армения" бяха дисквалифицирани, защото, както знаем, онлайн вотът беше чрез платени и безплатни гласове, а те бяха мамили, т.е. бяха напомпали гласовете си по фалшив начин, за да може да са напред в класацията, което не беше реално. Установи се и те бяха премахнати", обяснява Кристиана пред bTV.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.

Свързани новини