Отидете към основна версия

10 251 31

Грозни обиди летяха към Мис България заради корекциите ѝ в "Черешката"

  • мис българия-
  • черешката на тортата-
  • участници-
  • игри на волята-
  • радинела чушева-
  • юлиян

Участникът в "Игри на волята" Юлиян затрупа Радинела Чушева с неуместни въпроси за естетичните корекции по лицето и тялото ѝ

Носителката на титлата "Мис България" за 2019 Радинела Чушева стана обект на нападки в предаването "Черешката на тортата". Злобните подхвърляния започнаха още в началото на седмицата и излязоха от устата на Юлиян от "Игри на волята", който се изуми, че бившата адреналинка е само на 23 години, но изглежда доста по-възрастна.

В предаването, в което той беше домакин, не изпусна да захапе отново "Мис България", но този път за естетичните ѝ корекции. От краткия анонс, който бе показан на екран стана ясно, че докато се хранят на масата, домакинът Юлиян без свян я пита "Дали това Мис е бизнес?", след което продължава "А защо всички плеймейтки и миски си правят джуки и цици?". Коментарът му завършва с "Не ми харесва носът ти".

От видеото става ясно още, че отношението му не допада на Радинела Чушева, която изглежда видимо възмутена. "Не е възпитано и не е мъжко. Не исках да говоря за това, тъй като и моите родители гледат", казва на свой ред "Мис България" 2019.

Скандалът няма да бъде приятен и за останалите участници, сред които Николина Чакърдъкова, която споделя, че чак сега разбира защо публиката е предпочела друг в "Игри на волята", и че тази цялата енергия, която ври в него трябва просто да я озапти.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 13 гласа.

Свързани новини