Отидете към основна версия

11 340 23

Джулиана Гани шокира с нова лятна визия

  • джулиана гани-
  • нова прическа-
  • лятна визия-
  • промени-
  • външен вид

Силиконовата красавица обича промените

Преди около месец Джулиана Гани изненада с нова прическа. Tогава феновете на силиконката не можеха да повярват на каква драстична промяна е решила да заложи този път.

Поредната визуална трансформация на плеймейтката обаче, не се задържа дълго, защото Джулиана отново реши да смени визията си с напълно нова прическа, която е дори още по-смайваща, отколкото опита ѝ да се приъедини в отбора на брюнетките.

"E, знаете ме! 2-3 дни и трябва промяна! Като сме на тази тема, споделете мнение за новата ми лятна визия! П.С. Добре, че не съм така и с мъжете", пише с типичния си закачлив тон силиконката в Instagram профила си.

И за да зашемети тотално последователите си, нагорещи мрежата и с още един кадър, с който твърди, че е сбъднала и една своя мечта.

"Обещала съм си, че всяка година ще изпълнявам по една своя мечта. Когато видях Фриз, си казах, че е време да тръгна отново на уроци по езда. Илиян умря от смях, защото се сети как слагам екипировката, а под нея пак съм се наконтила със секси бельо.

Пак да напомня: Мъже, красивото бельото не е само за събличане, а може да е много удобно. Помислете за това, когато търсите перфектния подарък за жените си!", добави тунингованата красавица в профила си.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.

Свързани новини