Отидете към основна версия

7 098 9

Илия Павлов свалил Дарина с визитна картичка

  • дарина павлова-
  • илия павлов-
  • лора крумова

Дарина Павлова изповяда все още живата си любов към бащата на трите й деца Илия Павлов в лично интервю от Италия пред Лора Крумова и екипа на предаването „Тази събота“ по Би Ти Ви.


Вдовицата разказа за първата си среща с Павлов. Без да я познава, той я спрял на улицата и с молба да му се обади й подал визитна картичка – нещо рядко за онези времена. Моменталната реакция на бъдещата актриса била да си помислила, че той е луд, но след като ситуацията се повторила, тя решила да отиде на срещата. В заведението след порядъчно закъснение обаче вместо Илия се появил друг човек, който й съобщил, че „другарят Павлов ще дойде след около час“. Красавицата отвърнала да му предадат, че друг шанс с нея няма да има и седнала в близко кафене. Илия Павлов я открил и казал, че ако не го последва, ще я вдигне и отнесе заедно със стола й. 

Дарина и Илия Павлов били женени 13 години, а преди това са живели година и половина заедно. “Загубата на Илия не беше лесна. За мен той беше всичко, бяхме като едно цяло. Много ме боли, когато го изкарват - никога не е бил мутра - по-скоро го изкарват шеф на мутрите...”, раказа още тя. Павлова е категорична, че Илия е голямата й любов, но дали ще остане мъжът на живота й до края, тя не може да гарантира. Обясни обаче, че с бившия италиански премиер Силвио Берлускони са близки приятели и много често се виждат, но не живеят заедно и всеки си има свой живот.

Павлова заяви също, че се интересува от политиката в България, Италия и Сащ и определи президента Обама по-скоро като човек който добре говори за нещата, но не ги върши.

Вчера българката получи награда „Америка“ за заслугите си към италианската култура и по-конкретно за тв предаването си „Сънувайки Италия“, посветено на преуспели италианци отвъд Океана. Интервюто за Би Ти Ви е взето дни преди връчването й.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини