Last news in Fakti

24 Октомври, 2012 12:47 9 141 11

Дарина най-сетне призна за Берлускони: "Беше истинска любов!"

  • дарина павлова-
  • берлускони

След години непотвърдени клюки Дарина Павлова най-сетне призна пред седмичното списание „Оджи“, че е имала любовна връзка с бившия италиански премиер Силвио Берлускони.

„Никога няма да забравя нашата първа нощ заедно, непрекъснато повтарях „Прекрасно е, прекрасно е!“, изповядва се Дарина, която изданието определя както българска бизнесдама и богата наследница.
Тя издава, че и досега двамата се шегуват по повод на тази огнена нощ, която била през 2004 година във Вашингтон. Павлова уточнява, че не е като други жени, които си измислят любовни истории с Берлускони. А техният списък е дълъг: на Кавалера се приписват „закачки“ със 130 различни дами.

Българката твърди пред „Оджи“, че връзката им била истинска любов, а в момента отношенията й с магната се базират на взаимно уважение, доверие и обич. Тя обаче била разочарована от това, което в последните месеци се случва около него, визирайки процеса за секс с непълнолетна и недобросъвестните златотърсачки, които се въртят около него. Тя го съветвала да се държи на дистанция от подобни млади момичета, защото никога нямало да изчисти публичния си имидж, ако продължи да общува с такива.

Дарина разказва и за тазгодишната лятна ваканция, която е прекарала с децата си във вила „Чертоза“ при Берлускони. „Децата ми го уважават. Смятат, че той е simply the best (просто най-добрият). За да му благодарят за гостоприемството му подариха портрет, поръчан при известен художник“ - откровена е тя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ...

    1 0 Отговор
    Напомпал е и българско! ХаХа :) Ей, този дядото е голяма работа. Машина! Сега, че някава примадона тукашна му се е разгравала... Еми лошо няма. И той доволен, и тя на далавера. Емоции да има, приключение да става. ;)
  • 2 ***

    1 0 Отговор
    българките на всички чужденци дават,чуят ли че е чуждо и им се отваря "портмонето" :)

    Коментиран от #3

  • 3 цепя мрака

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "***":

    искаш да кажеш че започват да им лаят катериците хааххаа
  • 4 ВИП АМГ

    1 0 Отговор
    evala i pravia na mackata.znae kade da d..a
  • 5 Мариян Димитров

    2 1 Отговор
    bliajt mu g.za dobre 4e ima pari ina4e nqma go hvalqt tolko toq pedofil i gradec
  • 6 ..........

    1 0 Отговор
    "Беше истинска любов!"
    БИЛО Е ИСТИНСКО ДРАНЕ.
    "И досега не мога да седна нормално".-коментира Дарина Павлова.
  • 7 Тунингтм Тунингтм

    1 0 Отговор
    k..volqk
  • 8 larsen

    1 0 Отговор
    Голям праз ,че я изпльощарил Стария Мусолини.Хайде да се занимаваме сега и с тази мръхла.То всеки ден гропат топките някаде и кво ,много важно...
  • 9 иванчо праз

    0 1 Отговор
    ДАРИНА Е НОМЕР 1
  • 10 Лех

    0 0 Отговор
    пари + секс = любов? Браво, бе Даринче! Не беше ли формулата обратно?
    Всъщност, за такива като теб - няма значение ..
  • 11 хъш

    0 0 Отговор
    Любов ли? :))