Отидете към основна версия

16 491 12

Анн-Джи грабна купа и златен медал

  • анн-джи-
  • златен медал

 

Красивата и сексапилна R&B изпълнителка и трета в света на Miss Olimpia Natural, Сан Франциско – Анн-Джи, отново затвърди своята титла Мис Фитнес България, като грабна купата и златният медал от световната купа за България по фитнес Grand Prix Dionysopolis 2012, организирана от Българска Национална Фитнес Федерация, съобщават от Профайл.

Певицата фитнес модел се яви в категория „Фигура” за най-хармонично тяло и премина през три тура- с официални рокли, бански- сравнително позиране и индивидуално представяне под формата на танцово шоу. Освен хармоничните пропорции на тялото, журито оценява избора на тоалет, както и ефектното индивидуално представяне, за което Анн-Джи се беше облякла като боксьорка и показа своите хореографски и артистични умения на сцената и беше бурно аплодирана от цялата публика.

Анн-Джи беше поканена да се яви на световният турнир за натурален фитнес (за спортисти не приемащи химически добавки), който тази година ще се проведе в Палермо, Италия и да представи България в най-секси категорията Bikini Divas.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини