Отидете към основна версия

5 120 15

Венета Райкова не се отказва от телевизията

  • венета райкова-
  • телевизия-
  • тв водеща

Получавала ангелски знаци

Авторката на бестселъри Венета Райкова не е отписала изцяло телевизията от живота си. Макар че не е на екран от година и половина, тя с удоволствие би се върнала в ефир, ако изникне подходящ за нея проект, подплатен с прилично заплащане. Засега обаче такъв липсва и блондинката се е съсредоточила в писането на книги.

„Започнах работа в БНТ през 1992 г. и ще бъда телевизионен водещ, докато съм жива. В момента не съм в ефир, защото напоследък телевизиите изобщо не плащат добре, а за чест и слава съм работила само в началото на кариерата си. Тогава хонорарите бяха толкова нищожни, че чак не е за разправяне. Смятам, че доказах какво мога, винаги рейтингите ми са били най-добрите възможни. Когато ми направят изгодно финансово предложение, което не мога да откажа, отново ще ме гледате!”, категорична е Венета. И допълва, че телевизията е първата ѝ голяма любов, но същевременно е доволна, че романите ѝ са накарали толкова хора отново да изпитат удоволствие от четенето. Всяка една от книгите ѝ се продава в десетки хиляди копия, а първият ѝ бестселър „Триумфът на кучките” досега е реализирал над 37 000 екземпляра!

Райкова е напът да започне десетата си книга, но още не е решила какъв точно да бъде сюжетът. Тя сподели с приятелите си в социалната мрежа, че има няколко идеи, но се колебае с коя точно да се захване. „Не знам защо ми е толкова трудно да взема това решение и даже се разболях - от часове не мога да мръдна от дивана, дано скоро да съм по-добре!”, ожали се писателката във Facebook.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 7 гласа.

Свързани новини

  • Нов собственик на Euronews

    Новинарската медия Euronews има нов собственик. Прехвърлянето на собствеността беше обявена днес. Новият собственик е Аплак Кепитъл. Холдингът щ ...
    17.12.2021
    4 707
    11