Отидете към основна версия

35 281 48

Ексминистърът Красен Кралев заедно с красивия модел Петя Велкова на рождения ѝ ден (СНИМКА)

  • красен кралев-
  • петя велкова

В момента двамата са на родното Черноморие

Някогашната моделка Петя Велкова изненада последователите си в социалните мрежи, публикувайки своя снимка заедно с бившия министър на спорта Красен Кралев на рождения си ден.

Според запознати, красивата Петя е пленила сърцето на един от най-желаните мъже у нас още миналата есен, а връзката им се е развила толкова бързо, че той я е поканил да заживеят заедно в дома му. Съседи са засичали бившата манекенка да паркира електрическия си автомобил пред къщата на Кралев в Драгалевци.

В момента двамата са на родното Черноморие, където политикът вдига наздравици за рождения ден на новата си любов. Снимката показва Петя, облечена в елегантна рокля на световен италиански дизайнер, седнала в плетена люлка, а до нея е ексминистърът Красен Кралев.

Петя Велкова е една от известните моделки от близкото минало и носителка на титлата „Лейди България“. След като се скри от светлините на модния подиум, Велкова се опита да пробие в политиката. Именно по това време се запознала с бившия спортен министър, шушукат запознати. Красавицата обаче умело пази в тайна личния си живот, след като преди много години нашумя около връзката ѝ с вече покойния бизнесмен Христо Сираков.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 59 гласа.

Свързани новини