Отидете към основна версия

3 094 9

Измама или грешка: Зрителите забелязаха гаф в кастинг битка в "Игри на волята"

  • измама-
  • грешка-
  • игри на волята-
  • кастинг битка-
  • момчил василев-
  • победа

Според недоволни зрители Момчил трябва да върне победата

Снимка: Instagram

Зрители на "Игри на волята" заподозряха нечестна игра, след като Момчил спечели билет за All Stars сезона преди седмица. Тогава той се изправи срещу опитния ММА състезател Иво Тунов, но изглежда, че продукцията е улеснила победата му. Или пък просто не е забелязала грешката му - нещо, което не се случва за пръв път по време на игрите.

Още по време на миналия сезон зрители и състезатели се оплакваха, че когато може Момчил е използвал шмекерии, което повдига въпроси за новата му победа на арената. Свидетели на кастинг битката разкриха, че прашката на Тунов се е късала четири пъти по време на игра, но това не бе излъчено.

Бившите участници Туджаров и Неделчо намекнаха, че Момчил не е наредил правилно пъзела на финала и е спечелил по нечестен начин. А една от зрителките на "Игри на волята" дори успя да заснеме грешките му в пъзела. Два от мечовете на пъзела от кубчета бяха разменени.

Водещият Димо Алексиев вероятно не е забелязал неточностите, но зрителите смятат, че Момчил трябва да се откаже и да върне победата на Тунов.

Победата на Момчил му гарантира участие в "Игри на волята" All stars, където най-силните войни в историята на предаването ще премерят сили в зрелищни и легендарни битки.

Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 24 гласа.

Свързани новини