Отидете към основна версия

8 976 17

Един ден може и да няма утре

  • сащ-
  • пол крейг робъртс-
  • русия

Пол Крейг Робъртс призовава за стопляне на отношенията между САЩ и Русия

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Пол Крейг Робъртс, бивш съветника на президента Роналд Рейгън, публикува в блога си статия, според която армията на САЩ значително изостава от тази на Русия.

В нея той обвинява демократите, че пречат на американския президент Доналд Тръмп да възстанови отношенията между двете страни. Робъртс призовава Европа да предприеме бързи действия по въпроса.

Преди идиотите от Вашингтон да са ни изтрили от лицето на Земята е добре да се разбере, че американските военни вече са втори клас, спрямо руските военни.

Като пример можем да посочим това, че американската флота е изостанала спрямо въоръжението на руската хиперзвукова маневрираща ракета „Циркон“.

Промените в скоростта и траекторията в руската ракета „Сармат“ ICBM буквално зануляват американската система ABM. Само една такава ракета е нужна, за да може Великобритания, Германия или Франция да бъдат извадени от играта. За САЩ ще са нужни около десетина.

Защо ние не знаем това?

Можем да проверим, че много скъпите изтребители F-35 не са съвсем подходящи за противодействие на руските изтребители. Може да се каже, че американските танкове не са съвсем конкурентни на руските.

Руските военни превъзхождат американските в своята бойна готовност и мотивираност. Те не са и изморени от 16 години безсмислени и разочароващи войни, които никой не разбра защо изобщо се водят.

Ако САЩ стигнат до война с военно превъзхождаща ги сила, това ще е по вина на Хилари Клинтън, Агенцията за национална сигурност, бившият директор на ЦРУ Джон Бренан и военно-охранителния комплекс Трябва да посочим още пресата и прогресивните либерали, които хвърлиха много сили, за да попречат на президента Доналд Тръмп да нормализира отношенията между САЩ и Русия.

Без нормални отношения с Русия, ядреният апокалипсис надвисва над нас като Дамоклиев меч.

Не е ли невероятно, че Демократическата партия, медиите, охранителният комплекс и прогресивните либерали са се хванали ръка за ръка, за да унищожат света?

Защо има толкова бурно противопоставяне на нормализиране на отношенията между САЩ и Русия? Защо дори Зелените се включиха в тази пропаганда и не разбират ли те последствията от войната? Защо толкова много искаме да изгоним един президент, който иска да стабилизира тези отношения?

Защо тези въпроси не се задават публично?

Провалът на политическото лидерство, медиите и интелектуалната класа в Америка е пълен. Останалата част от света трябва да намери начин да постави Америка под карантина. Това трябва да стане преди злото да унищожи живота на Земята.

Превод: Росен Стойчев.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини