Отидете към основна версия

2 178 18

Казаха ни: Читателите на ФАКТИ /над 800 000 месечно/ да си гледат работата

  • медии-
  • премиер-
  • чиновници-
  • земеделие

Толерирате ли такъв тип комуникация с медиите, г-н премиер?

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

"Гледайте си работата!". Това бе лаконичният коментар на шефката на Областна дирекция "Земеделие" - Пловдив Татяна Богоева на въпроси на ФАКТИ, свързани с предполагаем конфликт на интереси при нея и съпругът ѝ.

Перфектен отговор, който няма да приемем като обида към нас, а като пожелание. И ще продължим да си гледаме работата. Срещали сме и по-груби реакции сред държавното чиновничество, което народът отглежда.

Само че, г-жо Богоева, няма как да пропуснем, че "пожеланието" ви е насочен и към над 800 000 читатели на ФАКТИ, които са най-важното в нашата работа, нейният смисъл. Свързани сме неразривно с тях и на тях дължите извинение.

Имаше поне сто други начина да реагирате на запитването, което ви отправихме, но вие избрахте класиката по тези географски ширини. Не е тайна, че след табелата на София държавата е парцелирана на феодални владения /признава го и прокуратурата/, които си живеят в собствен свят и четвъртата власт там има придворни функции и нисък авторитет. Само че, във ФАКТИ не сме свикнали по този начин, г-жо Богоева.

Бихме попитали и началника на всички държавни началници в страната: Г-н министър-председател, посъветвайте ни и вие, как точно да си гледаме работата. Кой е правилният начин? Толерирате ли подобно поведение на ваши/наши чиновници и такъв тип комуникация с медиите?

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини